тоа е далеку од прозивод на епл. само некој кинески шит.
абе како не е. на повеќето делови пишувало дека се од епл и капак на се вчера со официјално писмо си го побарале назад.па сега вие видете. мене ми е прекрасен дизајнот, мн поубав од денешниов ајфонМногу е гломазен, не е ова нешто на Apple.
Која верзија ти е firmware-от?Ако може некој да ми помогне , пред 3 месеци земав I-phone 16 Gb и го поврзав со компјутерот префрлив музика , но се деси друго игри што имав и некој други икони не тие основните што ги има секој I- phone не сака да ми ги отвара , дали треба да се апдејтуват ? Дали е тоа проблемот оти пред тоа си функционирааа океј се додека не го поврзав со компјутерот . Однапред благодарност !
Конечно ќе може (нормално) да се смени батерија.Тој е тој. Пишува веќе по сите страни дека е официјалниот. Се гледа по екранот разликата, имаат сменето сега ќе се на супер амолед.
Одличен маркетинг на Apple
Ресетирај го телефонот.Ако може некој да ми помогне , пред 3 месеци земав I-phone 16 Gb и го поврзав со компјутерот префрлив музика , но се деси друго игри што имав и некој други икони не тие основните што ги има секој I- phone не сака да ми ги отвара , дали треба да се апдејтуват ? Дали е тоа проблемот оти пред тоа си функционирааа океј се додека не го поврзав со компјутерот . Однапред благодарност !
За ... ?Апликација со GPS мапи за Македонија?
Garmin XT (апликацијата)Апликација со GPS мапи за Македонија?
Probav i taka i pak istotoРесетирај го телефонот.
Да а ? ќе ги стаи на ајфонот мислишGarmin XT (апликацијата)
Adria Route (мапите за балкан)