Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
46
Поени од реакции
11
тоа е далеку од прозивод на епл. само некој кинески шит.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Многу е гломазен, не е ова нешто на Apple.

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
тоа е далеку од прозивод на епл. само некој кинески шит.
Многу е гломазен, не е ова нешто на Apple.
абе како не е. на повеќето делови пишувало дека се од епл и капак на се вчера со официјално писмо си го побарале назад.па сега вие видете. мене ми е прекрасен дизајнот, мн поубав од денешниов ајфон

M

MIL

Гостин
Ако може некој да ми помогне , пред 3 месеци земав I-phone 16 Gb и го поврзав со компјутерот префрлив музика , но се деси друго игри што имав и некој други икони не тие основните што ги има секој I- phone не сака да ми ги отвара , дали треба да се апдејтуват ? Дали е тоа проблемот оти пред тоа си функционирааа океј се додека не го поврзав со компјутерот . Однапред благодарност !

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако може некој да ми помогне , пред 3 месеци земав I-phone 16 Gb и го поврзав со компјутерот префрлив музика , но се деси друго игри што имав и некој други икони не тие основните што ги има секој I- phone не сака да ми ги отвара , дали треба да се апдејтуват ? Дали е тоа проблемот оти пред тоа си функционирааа океј се додека не го поврзав со компјутерот . Однапред благодарност !
Која верзија ти е firmware-от?

Имаш инсталирано апликација од cydia за кракнати игри?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Дали е ова новиот iPhone?
Тој е тој. Пишува веќе по сите страни дека е официјалниот. Се гледа по екранот разликата, имаат сменето сега ќе се на супер амолед.

Одличен маркетинг на Apple

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Ресетирај го телефонот.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Апликација со GPS мапи за Македонија?

Kajgana Shop

На врв Bottom