Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Никој не рече дека нема детални мапи, туку дека нема turn-by-turn навигација т.е. не ти вика, СЕА СВРТИ ЛЕВО, ПА ОДИ ПРАВО, ПА...... ништо :)
На xGPS кој користи Google Maps има, само 15 минути ми викаше WRONG WAY, WRONG WAY, иако на прав пат бев според рутата. :devil3:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Никој не рече дека нема детални мапи, туку дека нема turn-by-turn навигација т.е. не ти вика, СЕА СВРТИ ЛЕВО, ПА ОДИ ПРАВО, ПА...... ништо :)
E тоа да, ама да се надеваме дека во најскоро време ќе има.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Искочи jailbreak за 3.1.3 фирмверов?

Ми треба за една другарка, па дај кажете ако има во Скопјево и која цена му доаѓа отприлика, Некро?

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Сакаш ја да ти го џеилбрејкнам?ако сакаш за цена ќе се договориме на на пп... а можеш и сам, ти гарантирам... ама не си прогуглал доволно... ако сакаш пиши ми пп...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Искочи jailbreak за 3.1.3 фирмверов?

Ми треба за една другарка, па дај кажете ако има во Скопјево и која цена му доаѓа отприлика, Некро?
Несакам да бидам растурач на забави (бизнис) :) ама еве ти туториал ТУКА како можеш да го направиш тоа

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Несакам да бидам растурач на забави (бизнис) :) ама еве ти туториал ТУКА како можеш да го направиш тоа
Знам дека може, ама не е за мене (мој телефон), па не би сакал да експериментирам јас на него. :)

Затоа прашав, каде да ја упатам и да си плати колку треба, бар онака ко за прв пат.

Едит, да се дополнам со едно прашање.
Мојов го земав на старо, бил поврзан со друга iTunes програма, па јас само преку Installuos си снимав програми директива. Има некаква шанса да го поврзам со мојов iTunes и да останат програмите (а да можам да ги синхронизирам и да снимам од PC програми) и плус со апдејт + џејлбрејк да ми останат програмите потоа?

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
ако го поврзиш на itunes ти остануваат сите апликации само ако го синхронизираш ке се избришат песните сега ако му напрајш update мн ќе згрешиш пошто ке треба од ново да правиш jailbrakе баш вчера го преинсталирав компјутерот и мораше сите песни при синхронизација да ги префрлувам од ново и јас незнам дали има некое полесно чаре да остани плај листата при наново поврзување со itunes???

--- надополнето ---

Screenshot од navigon

и јас баш ја имам оваа навигација далнодирано и сега како можи да му се зададе задача да покажи пат од еден до друг град пример пошто одма ме праша град улица број итн. и ме вади во градотво кој сакам да стигнам ??? не ми е јасно како работи ова ???

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Хахаха па затоа му реков дека може и сам ако прогугла малце... или ако иде на гсммк форумот... ама ако толку сака некој друг да му го праи, еве јас се нафаќам =)) милион телефони иам џеилбрејкувано до сеа, а плус и некој денар ќе си заработам =) хахаха =)

Знам дека може, ама не е за мене (мој телефон), па не би сакал да експериментирам јас на него. :)

Затоа прашав, каде да ја упатам и да си плати колку треба, бар онака ко за прв пат.

Едит, да се дополнам со едно прашање.
Мојов го земав на старо, бил поврзан со друга iTunes програма, па јас само преку Installuos си снимав програми директива. Има некаква шанса да го поврзам со мојов iTunes и да останат програмите (а да можам да ги синхронизирам и да снимам од PC програми) и плус со апдејт + џејлбрејк да ми останат програмите потоа?
Ако му напраиш синк на друг компјутер, се што било ставено ќе се избрише, бар мене тоа ми се деси пред некои добри 6-7 месеци првпат коа го земав ајфонот... до сеа мислам дека не е ништо сменето у врска со тоа.. =)

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3
Хахаха па затоа му реков дека може и сам ако прогугла малце... или ако иде на гсммк форумот... ама ако толку сака некој друг да му го праи, еве јас се нафаќам =)) милион телефони иам џеилбрејкувано до сеа, а плус и некој денар ќе си заработам =) хахаха =)

Ако му напраиш синк на друг компјутер, се што било ставено ќе се избрише, бар мене тоа ми се деси пред некои добри 6-7 месеци првпат коа го земав ајфонот... до сеа мислам дека не е ништо сменето у врска со тоа.. =)
Стварно незнам шо имаш праено јас милион пати на ново инсталиран itunes го синхронизирам телефонот и само имам мака песните ми се бришат апликациите и сликте седат. А update ако му напрај тогаш е друга приказна.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Стварно незнам шо имаш праено јас милион пати на ново инсталиран itunes го синхронизирам телефонот и само имам мака песните ми се бришат апликациите и сликте седат. А update ако му напрај тогаш е друга приказна.
Друже, не знам дали се разбираме.
Јас сакам да направам синхронизација на апликациите.

На песните веќе имам направено, значи сакам да одам во Apps, да ги синхронизирам нив за да можам после да ставам други апликации од PC. Како на пример GPS апликацииве кои се по 2 гига, не ми иде преку ајфонот да ги симињам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887

На песните веќе имам направено, значи сакам да одам во Apps, да ги синхронизирам нив за да можам после да ставам други апликации од PC. Како на пример GPS апликацииве кои се по 2 гига, не ми иде преку ајфонот да ги симињам.
Кога ќе ги синкнеш апликациите, од претходниот газда/итунес што биле ставани апликациите ќе се избришат ќе се стават тие што ги имаш ти на итунес неможеш да ги зачуваш освен ако не ги синкаш апп

Член од
30 мај 2010
Мислења
131
Поени од реакции
3

за то си во право ќе се избришат пошто јас немам никогаш синхронизирано апликации се спуштам директно на телефон освем навигација ама и таа не ја префрлив преку itunes туку преку WinSCP ама не препорачувам оти лошо искуство навигација префрлував 16 саати

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Вечерва го презентираат новиот Iphone

Kajgana Shop

На врв Bottom