Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ova sto go vikas so bejsbendot ne mi e poznato. Kako i da e, imase slucaj so eden drugar koj sakase da napravi jailbreak na negoviot iPhone i otide na servis oti taka ke plati 400ki i nema da se zamara otkolku vaka -> togas jailbreakot bese potroa kompliciran, prasaj go nekro, jas bev kaj nego ne mozese tek taka da go sredi. Kako i da e, covekot sto bese tamu, mu rece deka vo slucaj ako saka da go apgrejduva vo 3.1 (primer recimo) a mu bese na 3.0 posle toa ne ke moze od vtor pat jail break da mu pravi. Za downgrade istotaka ima spomnato nema vrakjanje osven na ustre ponisko a toa e 2.(bilo koj broj) Istotaka na nekoi iPodi/iPhonovi se zamrznuval cekiot OT i so teski maki se resavalo. Sevo ova ti go zboram letovo sto go imam cueno, mozebi sega e drukcie, no poznavajki gi Apple, sve ke napravat za da piraterijata ja naprava potesko dostapna.
Ха ха...какви лаги измислил сервисерот алал да му е.Или тој триста глупости ти изнакажал или пак ти грешно си го разбрал,нешто од двете е гарант. До сега САМО ЕДЕН ајфон немам опраено (од неколкунајсе) и тоа ради шо беше проблемот хардверски,некој контакт беше заебан на тачот со плочата и не функционираше тачот на дисплејот. Не познавам ПОГЛУП,ама стварно она ПОГЛУП телефон за да го отклучиш или да го јеилбрејкуваш. Знаеме дека за други телефони се чека и по неколку дена за да се отклучи,пошто процедуарата е УПМ.А за јабукава ти требаат нецели 15 мин :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ха ха...какви лаги измислил сервисерот алал да му е.Или тој триста глупости ти изнакажал или пак ти грешно си го разбрал,нешто од двете е гарант. До сега САМО ЕДЕН ајфон немам опраено (од неколкунајсе) и тоа ради шо беше проблемот хардверски,некој контакт беше заебан на тачот со плочата и не функционираше тачот на дисплејот. Не познавам ПОГЛУП,ама стварно она ПОГЛУП телефон за да го отклучиш или да го јеилбрејкуваш. Знаеме дека за други телефони се чека и по неколку дена за да се отклучи,пошто процедуарата е УПМ.А за јабукава ти требаат нецели 15 мин :smir:
15 минути???

Јас го отклучувам за исто време колку што трае и еден секс (1-2 мин.)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сенасе бре копуче сосе ристор цакум пакум :P
За да се ОТКЛУЧИ, е сеа ти ако сакаш и инсталација на игрици, па да те научам како се играат, па да го зачистиме екранот, па музиче да слушаме на ајфоно..... појчке че фати

tooose

Dr_Go_FasT
Член од
26 август 2009
Мислења
55
Поени од реакции
11
Доста офтопици!!!!!!

Него кажете ми каде да најдам копче за iPhone china model A88 a може и од друг сто би пасувало.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Доста офтопици!!!!!!

Него кажете ми каде да најдам копче за iPhone china model A88 a може и од друг сто би пасувало.
Си ја утнал темата. За iPhone се збори тука.:smir:

su

Член од
31 октомври 2005
Мислења
189
Поени од реакции
4
ima li razlika u kvalitet na iphone od usa i ovie sto gi prodava t-mobile ?
i dali imal nekoj problem so 3gs od t-mobile?

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
ima li razlika u kvalitet na iphone od usa i ovie sto gi prodava t-mobile ?
i dali imal nekoj problem so 3gs od t-mobile?
Јас имам iPhone 3gs од T-Mobile и не сум имала некој проблем освен што не можат сеуште да се декодираат за да работат со друга картица, одамна почнаа да ги продаваат со новиот Boot..
А разлика во квалитет на изработка или што ти ја знам немаат, бар така мислам според споредбата што ја направив..

Kajgana Shop

На врв Bottom