Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
На што треба да обрнам внимание кога купувам Iphone на старо?

Внимавај а Home button - от могу лесно се заебаува, види звучниците да не се премногу тивки , види wifi-то дали се исклучува по некое време работа.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Пробај да го продаваш ќе видиш дека неможеш ни 150-60 за кеш да му извадиш ... никој веќе не сака 2г сите го одбегнуваа прво поради екран со тач дека иде. И е многу скап и ради металниот заден дел кој многу лесно се гребе и уште xxx причини
Мене ми даваа 350 евра пред пола година (човекот дојде со пари на рака) ама не го дадов ради тоа што немав што да земам друго.

Тој истот нашол за 200 евра ама рече дека екранот бил изгребан и маската позади отварана...па ти види какво ѓубре е тоа за тие пари

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мене ми даваа 350 евра пред пола година (човекот дојде со пари на рака) ама не го дадов ради тоа што немав што да земам друго.

Тој истот нашол за 200 евра ама рече дека екранот бил изгребан и маската позади отварана...па ти види какво ѓубре е тоа за тие пари
Јас за 200 евра најдов со многу изгребан екран и задна страна... башка iPhone 3G.

А ако некој ти давал 350 евра за 2G :nesvest::nesvest::nesvest:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
Пер софтверот се мења за 20мин така да не е проблем, а за нетот ако има некаде wi-fi провери дали закачува на мрежа. :toe:

Прилично неуништливи телефони се така да не би требало да има проблем.
Внимавај а Home button - от могу лесно се заебаува, види звучниците да не се премногу тивки , види wifi-то дали се исклучува по некое време работа.

Ок, фала на инфото. :wink:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Јас за 200 евра најдов со многу изгребан екран и задна страна... башка iPhone 3G.

А ако некој ти давал 350 евра за 2G :nesvest::nesvest::nesvest:
Што ти е чудно, ако знаеш како ги чувам јас телефоните можеби ќе ти стане јасно. Една гребнатинка нема мојот ајфон ниту на екран ниту на сребрената површина а стар е 2 години. Ама никогаш не би го продал

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Пробај да го продаваш ќе видиш дека неможеш ни 150-60 за кеш да му извадиш ... никој веќе не сака 2г сите го одбегнуваа прво поради екран со тач дека иде. И е многу скап и ради металниот заден дел кој многу лесно се гребе и уште xxx причини
Кои се тие XXX причини? Нешто во врска со порничи? Немај гајле полн ми е! И трипл икс може да се стави и кецот и двојката ;)

Ти си го гледаш од твој сервисерски аспект,јас од мој,јузерски :)

Член од
15 јануари 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
sakam da ve prasam, kakvi se sansite nekoj da se prikaci na internet od mojot i phone, posto po smetkata do 15.01 koja e 36000 den bez ddv vika deka e surfano na internet a jas ustvari go nemam ni pipnato internetot???? se izvadiv od pamet? inace imam i phone 3G S od t-mobile i kaj i da e ke go prodavam samo neznam cena? star e 3 meseci.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
sakam da ve prasam, kakvi se sansite nekoj da se prikaci na internet od mojot i phone, posto po smetkata do 15.01 koja e 36000 den bez ddv vika deka e surfano na internet a jas ustvari go nemam ni pipnato internetot???? se izvadiv od pamet? inace imam i phone 3G S od t-mobile i kaj i da e ke go prodavam samo neznam cena? star e 3 meseci.
Имаш E или G горе до мрежата ?

Член од
15 јануари 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
e sega vise go dadov na servis neznnam sto pisuvase tolku se iznervirav...... zapnale surfano e pa surfano e a jas ne go ni koristev telefonot:nenene:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Kolku go sitkas

Член од
15 јануари 2010
Мислења
17
Поени од реакции
0
uste ednas i phone, moreeee ke si zemam mob. ko sto i dadov na baba mi pa da vidime koj surfal...tolku :vozbud: a za prodavanje neznam kolku se dvizat mojot e crn nov, ne me zezaj za 36000 den do 12.01 smetka ne da ne sum znaela deka imam surfano....da mesecarev nemase tolku da napravam baska so 4G GRATIS IMAM....:toe:

A STO E razlika dali e E ili G ?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
Момци бришење на контакти од телефон, нема опција за Delete All?

Kajgana Shop

На врв Bottom