Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Од Cydia симни Erase contact :helou:Момци бришење на контакти од телефон, нема опција за Delete All?
Од Cydia симни Erase contact :helou:Момци бришење на контакти од телефон, нема опција за Delete All?
Е тоа е веч филозовско питање.Треба да се утврди кој iBoot го има.А тоа се утврдува према датата на производство на ајфонот.МИСЛАМ ама МИСЛАМ дека ако е до септември 2009,ќе се опраи,а ако е понов има уште е една опција ама малце е зафркната и не е целосно решение :smir:Некоја добра и сигурна програма за декодирање на iPhone 3GS?![]()
Најсигурно и најлесно ... ТУКАНекоја добра и сигурна програма за декодирање на iPhone 3GS?![]()
Исклучи го ... држи го home копчето доле цело време додека го ставаш усб кабелот и додека не се појави на телефонот USB Кабел ... откако ќе се појави преку iTunes направи restore ... ако не ти се исклучува остај нека се потроши батеријата ... незнам друго чареГи рестартирав опциите на iphonot преку General setings и пишеше дека треба да се рестартира за неколку часа. Еве поминаа два дена ништо само логото ми стои од апле и ништо друго не сака да се оклучи
Може да се декодира ...Сакам да земам iPhone од T-Mobile ама проблемот е што апаратот функционира само во нивната мрежа. Да не знае некој дали може да се отклучи да работи со сите картици, домашни и странски?
Може да ми кажеш што како каде колку, ако знаеш? Не ми се ризикува сам да го отклучувам.Може да се декодира ...
Уште нема абер за јаилбрејк на 3.1.3 за било кој ајфон ... така да не апдејтувате на 3.1.3еј јаилбрејк на 3.1.3 за 2 г некој имат туторијалче
Немат сеупште а?
Ај ко ќе имат кажи братУште нема абер за јаилбрејк на 3.1.3 за било кој ајфон ... така да не апдејтувате на 3.1.3
На кој телефон ? каде поточно ?а има ли лек за dead spots на touch screen...од денес имам таков проблем на некои делови од екранов...и многу нервира...