На екранот и други физички оштетувања. Исто пробај дали добро (доволно јако) се слуша од слушалката кога ќе се јавиш некаде.На што треба да обрнам внимание кога купувам Iphone на старо?
Мојот го давам 210 евра (може да снижам на 200 ако дојдеш ти да си го земеш).Фул пакување,купен од америка,апдејтиран до најновиот софтвер,два акаунта,8 страни апликации и таканатаму!Баш ме интересира дали 2г држи уште цена што пари е сега на старо?
Добро но тоа е вака физички.На екранот и други физички оштетувања. Исто пробај дали добро (доволно јако) се слуша од слушалката кога ќе се јавиш некаде.
Зависи колку е одржан, реална цена е од 200-300 евра за екстра состојба.Баш ме интересира дали 2г држи уште цена што пари е сега на старо?
Да не претеравте малце со цениве на 2G ?Зависи колку е одржан, реална цена е од 200-300 евра за екстра состојба.
Правам муабет за домаќински чуван, иначе се наоѓа и за 50 евра ако некој е во зорт и слично.Да не претеравте малце со цениве на 2G ?
Реално вреди околу 140-150 додека 3G околу 250 па на нагоре мада и од двата модела се наоѓа и за поефтино од ова само треба да пратиш и да знаеш што купуваш
Најдомаќински чуван, над 150-160 евреи за 2G :nenene:Правам муабет за домаќински чуван, иначе се наоѓа и за 50 евра ако некој е во зорт и слично.
Не е исто ајфон кој е поправан, отваран, гребан и ајфон кој е чуван во футрола од дента на купување, нормално дека ќе си држи цена.
Иди најди! :helou:Најдомаќински чуван, над 150-160 евреи за 2G :nenene:
Па кога барав 3G ми нудеа такви, по таа цена, СЕКАДЕ и СИТЕИди најди! :helou:
Па што не си купилПа кога барав 3G ми нудеа такви, по таа цена, СЕКАДЕ и СИТЕ
А и по огласи толку се.... и толку вредат, им помина времето![]()
Барав 3GПа што не си купил
За таа цена има да го искршам ама да го продаам не.Со ајфон 3Г разликата му е само што нема GPS.Другото му е потполно исто (и хардверски и софтверски).А ако ми треба GPS за плус 100 евра,пошто разликата од 2Г до 3Г е толку,ќе си купам навигацијаПа кога барав 3G ми нудеа такви, по таа цена, СЕКАДЕ и СИТЕ
А и по огласи толку се.... и толку вредат, им помина времето![]()
Пер софтверот се мења за 20мин така да не е проблем, а за нетот ако има некаде wi-fi провери дали закачува на мрежа.Добро но тоа е вака физички.
Нешто со програмите внатре, нетот и сл работи?