Изневерување од одмазда

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Pa odmazdata e slatka...posebno koga nekoj taka te povredil i te ponizil.... no mislam deka ne bi mozela da mu se odmazdam na takov nacin... Sepak, dosega ne sum se nasla vo takva situacija...a ako se najdam, sigurno vo tie momenti ke me vodi besot, a ne razumot i ne ke mozam pravilno da rasuduvam...

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
rich_bitch1 напиша:
.Neka uvidi deka negovoto neverstvo nemoze da me skrsi,i deka zivotot prodolzuva i bez nego.lulka
Ова заедно со старата поговорка дека све се врака све се плаќа , мислам дека му е доволна одмазда , башка сум доволно расипана да се ситам на секој не успех ,ама немам потреба директно да агирам , не вреди.

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ima edno staro pravilo sto vika deka...koga zenite se razocharani od ljubovta-ili pijat ili bludnichat(ova verovatno od odmazda ili neshto gi tera na toa-neshto sto dotogash go posakuvale tajno a nemozele da go imaat poradi nivnata smisla za predanost kon partnerite):tv: ...a mashkite pijat generalno...odi pa sopri go vozot togash koa ke trgne nizbrdo...:pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Прво никогаш не би изневерила,а не па од одмазда.Глупости невидени.Тоа не ги решава проблемите,туку значи дека јас ќе паднам на негово ниво.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
секако дека да ако имам вистинска шанса..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
13.464
Vendetta е една од најкукавичките работи што постојат. А поготово да изневериз со одмазда, тоа се покажува колку “силна’’ личност си. Јас никогаш ама баш никогаш не би изневерил а камоли за одмазда. There are several other ways of solving the problem.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Никој не е доволно вреден, да му се одмаздувам, а изневерувањето, е само низок степен на интелегенција, и немање како, што, па да повредуваш / одмаздуваш нечија психа

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Па нема да изневерам во одмазда. Ќе ја е*ам жена му (ако ја има), или сестра му, и тоа пред негови очи, да види како изгледа тоа. Ако нема ни едно ни друго, ќе најдам некоја роднина од женски род.
Инаку, за одмазда, крај на врската и девојката ќе потоне во заборав!!!

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Дефинитивно најлош вид на одмазда.Ако веќе сакаш да се одмаздиш заборави ја таа личност и уживај во животот:toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг

Еве и овој линк нека оди во прилог на оваа тема

http://www.dumpalink.com/media/1153383355/Guy_Gets_Caught_Cheating
Не би го изневерила само затоа што тој ме изневерил мене. Ако ме изневери јас би го оставила само. Многу ми е глупаво тоа да изневерам, а не па да изневерам од одмазда.
Значи дефинитивно би го оставила и би си нашла некој подобар кој ќе знае да го цени онашто го има.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Дали би го изневериле партнерот доколу дознеате дека тој/таа ве изневерила со друг
Не учеа дека одмаздата не е убава работа. И да не е така.. дефинитивно е непромислена работа.
Е сега има и од лошо полошо. Тоа е да се одмаздиш на начин што ќе се спанџаш со првата што ќе ти дојде при рака и со единствен мотив "одмазда".
Ама секој како мисли дека треба нели. Правилото е дека нема правила.

Член од
7 декември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
0
Затоа ти прв ќе ја изневериш и нема да навлагаш во некои морални лавиринти. :zlo:

Нека му мисли она како да ти врати. :tapp:

Haha, mi se svigja postov. I da ti kazam bas, vo pravo si. Bolje ti izvaraj da ne se nerviras posle. Zosto da bidam jas dobrata i vernata za posle nekoj da me povredi i psihicki unisti? Takada nema potreba da se ceka na odmazda :)))

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Haha, mi se svigja postov. I da ti kazam bas, vo pravo si. Bolje ti izvaraj da ne se nerviras posle. Zosto da bidam jas dobrata i vernata za posle nekoj da me povredi i psihicki unisti? Takada nema potreba da se ceka na odmazda :)))
А зашто па ти да повредиш некој и да го уништиш психички?

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Da izneveram od odmazda...nema sansi..prvo sama se povreduvam,vtoro ako toj me izneveril znaci ne mu znacam dovolno (moze da go popravi ama sepak...) i nema da se zamara so moite ljubomorni ispadi...taka da nisto ne postignuvam so toa!Ako me izneveril ne e za mene i kraj na muabetot....

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Сум изневерил ама не поради одмазда,така се погодило :icon_lol: инаку не би се одмаздувал со иста мера доколку дознаам дека ме изварала,туку само ставам крај на врската и чао

Kajgana Shop

На врв Bottom