Изневерување од одмазда

Член од
12 декември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Roses are red, violets are blue, sugar is sweet but revenge is too! :)... ama nikako so ista mera ...--> :pishtoldz

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Зошто да се спуштам на негово ниво и да ја направам истата прљавштина што ја направил тој и да си ја извалкам душата..Нема шанси.
Не би бил доволно вреден за да напрам за него таква работа.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ceca ubavo si peeshe ama vie ne ja slushate:
'ode jedan dodzu dva
procice josh toliko....'!
E sega.....:smir:

mc dc

I hate this bitch
Член од
20 август 2007
Мислења
508
Поени од реакции
0
Pa sekoj izneveruva (barem jas taka mislam) ne od odmazda tuku od zabava.

fOlder

...HoUsE fReaK...
Член од
12 декември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
2
Roses are red, violets are blue, sugar is sweet but revenge is too! :)... ama nikako so ista mera ...--> :pishtoldz
ti i so pogolema mi vrati mene..:toe: za niso.. A tamarce e mn vo pravo btw... Ne bev cveke za mirisanje ama i ti trebese da pomislis malce vazno e deka sea e sve ok i te sakam.... (preterav)

Член од
12 декември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
ti i so pogolema mi vrati mene..:toe: za niso.. A tamarce e mn vo pravo btw... Ne bev cveke za mirisanje ama i ti trebese da pomislis malce vazno e deka sea e sve ok i te sakam.... (preterav)
Hehee... Bese, pomina. Zgersi, zgresiv... A koj zgresil pojke ili pomalce mojme vecno da se prepirame:) Sekoj so svoeto gledanje, i onaka nikogas ne menvime stav:) The most important thing - Luf Ya2!:wub:

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Не прави го на друг она што не сакаш тебе да ти го прават...а ако веќе ти го направиле не треба да се спуштате на тоа ниво..многу е ниско нели?:pipi:

Б

БејбиГрл

Гостин
Прво никогаш не би изневерила,а не па од одмазда.Глупости невидени.Тоа не ги решава проблемите,туку значи дека јас ќе паднам на негово ниво.
Моето мислење. Никогаш не изневерувам без разлика што и да направи тој. Никој нема да може да ме спушти на толку ниско ниво да изневерувам

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
никад...ниту намеравам некогаш така да се омдаздам...или у опште да се одмаздам...

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
јас дека сум безобразна кога станува збор за одмаздата СУМ ама да го изневерам додека сме во врска е тоа теско немозам бе и готово !
до сега 100 пати сум си рекла ке види он или што знам колку др муабети од стилот ке му вратам ...ама ке се решам и...оп СТОЈ!
Дека ке му вратам ке му вратам ...ама тогаш кога:vozbud: не очекува воопшто....откако ке се разделиме ....

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Кога сакаш некого, и да ти се случи ваква работа, тоа што го чувствуваш за него не исчезнува преку ноќ, на жалост. Камо да можеше така. Гадно е, повредува, понижува, не се простува... Океј. Во момент на афект + вжештена глава што не размислува, сосема нормално е да помислиш на се` и сешто, вклучувајќи ја и идејата за одмазда на истиот начин. А не вреди. Зошто јас да правам глупост за некој што пет пари не дава за мене и баш го болело, кога го правел истото? Јас сум таа со (само)почит, без разлика на тоа дали се сакаме. Он нек си крши глава.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Nikogas ne izneveruvam od odmazda...
...Izneveruvam od zadovolstvo

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Во принцип не сум одмаздољубива особа и откако некој ќе ми згреши го бришам од листата на особи во мојот живот на кои што вреди да си го трошам времето и нервите.
Во таков случај, да ме изневери, само му вртам грб и си продолжувам со животот, мислам дека тоа е поголема одмазда отколку изневерување доколку сеуште му “значам“ и би го погодиле моите постапки ( во спротивно, што и да направам би било даст ин д винд ) и не захтева трескање со глава во ѕид од моја страна.:toe:

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Been there, done that...

Kajgana Shop

На врв Bottom