Изневерување од одмазда

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Buterfly напиша:
Me izneveruvale i padnale na toa nivo, pa i jas sum izneveruvala da vidam kako e. Ne e nesto posebno samo togas ke svatis vistinski dali go sakas partnerot. Premnogu bolka i zelba za odmazda ima vo tie izneveruvanja
Што збориш бе?
Ти ги изневеруваш твојот дечко за да сватиш дали стварно го сакаш?:lud:
О мај гад доказ на љубовта било варањето!:nesvest:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ahh buterfly buterfly ne cini taka :)
TOTALNO SI VO GRESKA
KOA KE SAKAS VISTINSKI KE NEMA POTREBA ZA TAKVI TESTOVI belive crazy p0y0l!!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
vardarce напиша:
Кој рече дека ќе сум чекал да ме изневери за да ја се плеснам со друга? Јас само кажав дека би се плеснал со некоја ама разликата ќе биде што ќе и кажам, затоа не треба да го гледаш мојот муабет како одмазда. :wink:
Епа тогаш постот ти е надвор од темата. Темата е дали би се одмаздиле ако ве изневери партнерот/партнерката.
Врати се на темата.

Buterfly напиша:
Me izneveruvale i padnale na toa nivo, pa i jas sum izneveruvala da vidam kako e. Ne e nesto posebnosamo togas ke svatis vistinski dali go sakas partnerot. Premnogu bolka i zelba za odmazda ima vo tie izneveruvanja
Eпа мила моја ти си паднала уште пониско од неговото ниво. Те изневерувале и наместо да расчистиш со тоа откако си била повредена, ти си се спуштила многу ниско и си продолжила како што ти правеле тие.
Па штом има болка, не ми е јасно зошто и понатаму сама си ја создавала таа болка?
Ај прекинувам, не сакам да претерам.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Пеперутке арно си правела се согласувам со тебе. Чим тој така ти направил треба да му се врати на истиот начин, дали ќе изневериш, дали ќе му направиш белја на работа, дали ќе го плукнеш, дали ќе го маваш со камења итн. одмазда си е одмазда.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
По муабетов како да оправдуваш изневерување и продолжување на истото до бескрај?
Одмазда дури и да паднеш толку ниско и да станеш ист како другиот?

Не ми се верува какви постови читам.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Да оправдувам изневерување и продолжување до бескрај ако веќе едниот го направил тоа. Незнам зошто гледате на тоа како паѓање ниско нема гордост во тоа, ќе си речеш кој го/ја ебе ќе пати и ќе се одмаздуваш додека не ти се здосади. И на крај краева немора сите да мислат исто како вас, "идеални" постови по непишаните закони на "примерно и нормално" човечко однесување.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Абе зошто толку замарање за еден нечовечки гест? Ќе сум му враќала, сега исто, утре повеќе ... хелоу. Зошто толку важност да му придавам на еден таков "фраер", кога може веднаш да се посветам на некој друг?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Абе ајде, никогаш нема да праам такви работи - знак на љубомороа, слабост.

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Дивајн напиша:
Абе зошто толку замарање за еден нечовечки гест? Ќе сум му враќала, сега исто, утре повеќе ... хелоу. Зошто толку важност да му придавам на еден таков "фраер", кога може веднаш да се посветам на некој друг?
Нормално дека ќе му се посветиш на друг, автоматски со тој што изневеруваш му се посветуваш.

mr_wicket напиша:
Абе ајде, никогаш нема да праам такви работи - знак на љубомороа, слабост.
Не е знак на љубомора и слабост туку е знак дека нема некој/а да си игра кур ташак со тебе, значи фак д рест ај ем д бест.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
vardarce напиша:
Нормално дека ќе му се посветиш на друг, автоматски со тој што изневеруваш му се посветуваш.

Не е знак на љубомора и слабост туку е знак дека нема некој/а да си игра кур ташак со тебе, значи фак д рест ај ем д бест.
Хелоу, не ме разбра или глумиш? Ако некој мене ме изневери, ќе му раскинам и ако ми тргне памет на друг човек, нема да е тоа за да се одмаздам, туку затоа што едноставно ми наишол друг човек токму тогаш кому ќе му се посветам наместо да трошам време на одмазди од кои никој ништо не добива, само се губат нерви.
И како тоа не е знак на љубомора и слабост? Токму тоа е. Послаб човек кој неможе да го поднесе тоа понижување (ако некој тоа така го сфаќа), кој пати, кој и покрај изневерувањето сака да си го врати патнерот, па мисли дека ако му врати на ист начин, овој другиов ќе сфати дека уствари го сака, ќе му се извини и врати и бла бла бла ...

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Па преку тие одмазди ќе запознаеш нов човек така да од таканаречената одмазда ќе имаш корист. И кој каде спомна дека после изневерувањето некој ќе сака да се врати со стариот/старата.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас напразно не зборував, а така ќе испадне ако го едитирам својот пост и секако дека нема да го избришам мојот пост. Твој избор да избришеш твој, мој избор да не избришам мој пост.
Јас не го избришав постот, опоменав дека си надвор од темата и реков следниот пост да биде во врска со нејзе.

Да се вратиме на темата
vardarce напиша:
Па преку тие одмазди ќе запознаеш нов човек така да од таканаречената одмазда ќе имаш корист.
Како преку тие одмазди ќе запознаеш нов човек? Со тој демек што ќе изневериш ќе имаш корист? Која е користа?

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
vardarce напиша:
.........

Знак е.
Пази те вара девојката, и ти да и вратиш идеш и ја вараш ти. Значи те повредила - сакаш да вратиш - одмазда.
Љубомора - она те изварала ти не го поднесуваш тоа рамнодушно - се одмаздуваш :wink:

Не играм јас со тие карти. Има мнгоу начини да покажам ај ем д бест - фак д рест.

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Definitivno ne! :nenene: Togas bi bila na nula raspolozenie ,povredena,tazna i izlazana,gnevna ,besna.....Bi napravila cekor da go snema od mojot zivot,a za drug partner ke mi treba vreme da se sozemam,pa ponatamu kojznae ,otkako ke prebolam mozebi ke ispadne deka toa loso bilo za dobro,....moze ke si najdam poaren :baeh: ,pa nema da bidam jas taa sto izgubila,zosto i nisto ne sum izgubila koga e takov:toe:

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Изневерување од одмазда - Апсурд

Kajgana Shop

На врв Bottom