Изневерување од одмазда

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
Nikogas ako toj mi go napravi toa nema da mu vratam na istiot nacin,premnogu sum gorda za da se spustam tolku nisko i da mu vletam nekomu vo postela samo od inat.So toa mesto da go ponizam nego jas ke se ponizam samata sebe si.Tocno deka sekoe neverstvo e bolno ali ne e kraj na svetot.Sekogas ima resenie za se.Ako veke sakam da mu se odmazadam toa ke go napravm na mn po dostoinstven nacin:so krenata glava,nasmevka na liceto,ubavo sredena i doterana ke go pozdravam na ulica i ke mu posakam se najubavo za ponataka.Neka uvidi deka negovoto neverstvo nemoze da me skrsi,i deka zivotot prodolzuva i bez nego.lulka

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Izneveruanje od odmazda-Mnogu ocajno, ako te izneveri ednostavno vikas CAO i si produzues so zivot

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Ako me izneveri, ke go "odmazdam' taka sto ke go tretiram kako vozduh:helou:

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
ako te izneveri, ne te saka. Ako ne te saka ne ti treba. Ako ne ti treba = otkaci izneveruvaci!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Тоа ти е најглупа работа што може да се направи. Едноставно нема да си дозволам да паднам на нечие ниско и подмолно ниво. Доста е да и се развикам и лепо фино да и објаснам дека не сакам да ми се појави пред очи.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Nemm potreba da izneveruvam od odmazda, epataka ako ziveeme za odmazda toa ja ne bi go narekla zivot.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ako te izneveri znaci ne i e/ne mu e ubo so tebe pomirise i produzi so zivot

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
i izneveruvanjeto i odmazdata se karakteristika na slab covek.

JAS SUM SILNA!!!!!!!!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Marchence напиша:
i izneveruvanjeto i odmazdata se karakteristika na slab covek.

JAS SUM SILNA!!!!!!!!
:nenene:
Ostaj tie raboti! RESPECT YOUR SELF malku!
Ako nishto drugo ke mi bide dushata zadovolna, Gilty must suffer!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
ne znam, ne sum razmisluval,ama ako mi se slucitakvo nesto verojatno bi i vratil, ili isto kako sto taa napravila, ili poinaku

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Nema nesto sto poveke mrazam od neverstvo!
Znaci ako me izneveri neka faka patot od mojot zivot i nema jas sto da se odmazduvam!Toa mi doaga kako -nema jas sto da se ponizuvam!

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Не бре,Бог да чува!Па не сум си ја нашла "онаквата" на буниште!Ако ме изневери,клоцата во задник и гитла!

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Abe kakva odmazda nema zosto,ako razberam deka takvo nesto ima napraeno avtomatski ne e poke so mene pa nema so da se odmazduva

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...od kaj ke znaete deka ve izneveril ???...:zlo:

...inahe izneveruvanje od odmazda...glupa rabota e toa...nema potreba od odmazdi...ljubovta(neverstvoto)ne doaga tuku taka , taa treba da se zasluzi...

Kajgana Shop

На врв Bottom