Лекува хепатит А,Б и Ц, кои нормално се заболувања на црниот дроб и лекува жолтица која е како што пишува неговото свето писмо болест во крвта, го прочитав текстот само за да се изнасмеам стварно убаво, ме фати многу касно ама не жалам.....
Едно ќе кажам, овде мора да се превземе нешто бидејќи луѓето ја прекинуваат терапијата, слушајки го овој човек, јасно во неговото "свето" писмо пишува, јас им велам да прекинат со апчињата за да ги лекувам, законот е прекршен, и сметам дека овој човек треба кривично да одговара, зошто не е фер ова што се прави, јас иако сум лекар, можам да кажам дека сум човек кој верува во господ, и ова што тој го прави ниту е божјо ниту е било на што слично освен на тип на психолошко пореметување,
Себе си се нарекуваш месија, во првиот дел од текстот велиш не постои рај и пекол, потоа велиш читајте библија, каде што јасно се вели дека рај постои, а како трето и врв на баналното е тоа што пишуваш луѓето да читат библија, а во библијата почитувам мој исцелителу нема ВТОР месија слабо си ја простудирал библијата, имаш некое медицинско потковување ама е крајно смешно бидејќи има ситуации каде што се сечеш, немам време да цитирам само ќе ти кажам, што си направил некоја паричка глумејќи лудило си направил, бегај инаку сигурно ќе завршиш зад решетки бидејќи луѓето не смејат да ја оставаат терапијата заради твоите луди идеи,
Ќе те има на телевизија ама од друга причина, и со лисици на рацете, не ми е јасно како спиеш навечер, јас се сомневам во синдром на патолошка лажливост каде што луѓето лажат и си веруваат самите, немам друго објаснување да излажеш досега илјадници луѓе и да спиеш мирн, но пак од друга страна, блогови, мејлови, телевизија каде се наплаќа по минута прилично скапо, постојани реклами укажуваат на тежок и добро смислен бизнис.
Што и да кажам е сувишно незнам колку треба да се каеш за господ да ти прости за волку излажан и измамен народ, сведок сум лично јас на луѓе кои те колнат бидејќи ти верувале а сега се во критична состојба, од тука произлегува и мојот револт, и спуштањето толку ниско да се обраќам на таков шарлатан.
Конкуренција бил на болница, го имало на CNN, си правел фото монтажи во некој холивуд стил, па ало човече.... месија, бог, исцелител, бајач, историјата се повторува...... господе боже.... психијатриски случај