Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Зошо живеат уште во приказните што баба им ги кажуваше ко мали дека момчињата на средсело први приоѓале..
Глупости!
Море или се плашат од корпа од онака.. Или па незнаат кога има сигнал и од машка страна и искри у воздухот па и јаделе доста корпи у животот..
Или се грди.
Абе едноставно се знае кога ќе бидне нешо.. Струи во воздухот.. Нема зашто да не пријдам прва.
Кога нешто сакам идам и си го зимам.
Нема нешто боље од тоа девојката да пријде.
:pipi:

novamk

ljubovnica
Член од
4 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Zasto be vakvo razmisluvanje:vozbud: Pa odamna veke devojkite ne cekaat na maskite da im prijdat prvi. Sega e vo moda nie da vi se pustame, neli? ako mi se dopadne nekoj ni sekunda ne cekam, zosto bi cekala? A i ima takvi zenski mozebi se posramezlivi, ama ja bi rekla deka sega poveke mazite cekaat na nas.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Ne sum zensko da znam zosto ama spored mene - Ako ti se klecka be brat ela pobaraj si :) Moooooozda i za nekoj idiot od masko da ne pomisli deka ako taa mu prijde prva e nekoj vid na kucka :) Ima sekakvi grevcinja od maski be :) Na krajot jas obozavam prv da i prijdam . Trip mi e taka . Da si proveram kolkavi se mojte sposobnosti da ja zavedam Caricava . Pojak mi e filmot taka :) Mislam deka maskoto e toa so treba da se pusta :) Oti be Caricava tebe da te bara ? :)

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Зошо живеат уште во приказните што баба им ги кажуваше ко мали дека момчињата на средсело први приоѓале..
Глупости!
Море или се плашат од корпа од онака.. Или па незнаат кога има сигнал и од машка страна и искри у воздухот па и јаделе доста корпи у животот..
Или се грди.
Абе едноставно се знае кога ќе бидне нешо.. Струи во воздухот.. Нема зашто да не пријдам прва.
Кога нешто сакам идам и си го зимам.
Нема нешто боље од тоа девојката да пријде.
:pipi:
И јас се согласувам со тебе, нема ништо боље од девојка да ми пријде :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
zatoa sto se balkanki, ligli, idiotki, smiszli!!!(mislam ova posto ima ligla, idiotka sami se vikaat taka ne e navreda)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Затоа што се однесуваат дамски, и мислат дека така треба. Немам ништо против ако ми пријди некоја девојка. Уствари можи само на начинот на кој што ќе го направи тоа да не е баш вкусно.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Zatoa so na maskite koga ke mu prijde devojce odma si ja krevat cenata demek koj fraer sum jas, mene zenskite sami mi idat.Site vikat nemam nisto protiv zenksa da mi dojde prva ama oj vidi gi site sto zborat posle(sekoja cest na isklucocite ako ima takvi). Zotoa nikad ne sum prisla na masko nitu pak ke prijdam nekogas.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
zatoa sto se balkanki, ligli, idiotki, smiszli!!!(mislam ova posto ima ligla, idiotka sami se vikaat taka ne e navreda)
Не баш секаде на Балканот е така...Иди у Белград и ќе видиш дека таму стварите се многу полиберални и ако двајца се привлекуваат т.е. шмекаат,баш у исто време ќе тргнат еден накај друг пошо на тоа таму не се гледа како кај нас, да не кажам дека тоа е друг свет:) ...Само у Скопјево и општо државава ко да има некое непишано правило машкото прво да пријде,а секако дека не треба да го има...Ако има хемија, нема ни да е битно кој на кого ќе пријде...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Zatoa so na maskite koga ke mu prijde devojce odma si ja krevat cenata demek koj fraer sum jas, mene zenskite sami mi idat.Site vikat nemam nisto protiv zenksa da mi dojde prva ama oj vidi gi site sto zborat posle(sekoja cest na isklucocite ako ima takvi). Zotoa nikad ne sum prisla na masko nitu pak ke prijdam nekogas.
a kako zenskite ne si ja krevaat cenata vo takva situacija.

Не баш секаде на Балканот е така...Иди у Белград и ќе видиш дека таму стварите се многу полиберални и ако двајца се привлекуваат т.е. шмекаат,баш у исто време ќе тргнат еден накај друг пошо на тоа таму не се гледа како кај нас, да не кажам дека тоа е друг свет:) ...Само у Скопјево и општо државава ко да има некое непишано правило машкото прво да пријде,а секако дека не треба да го има...Ако има хемија, нема ни да е битно кој на кого ќе пријде...
izgleda kaj nas devojkite se mnogu zaostanati vo odnos na devojkite od drugite zemji.

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
pa mislam deka zenskite cekaat na maskite da go napravat prviot cekor samo ako se sramezlivi....ako ne se vednas napagaat

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Demek kako ebacina se osekjas a ? Mene mnogu pojako mi e jas da i prijdam . Trip mi e taka , film epten . A i taka se osekjam , ja gledam kako Carica pa taka da ...
Секој со својот филм у глава пријателе.... Трипај си ти, немаш гајле:helou:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Машкото треба прво да пријде.Од времето нели така останало,така треба,така е редот. А коа треба да зачистат да зготват нешо тогаш кој го е*е редот и као било порано а?

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
е зошто де? и јас се прашувам зошто:nesum: ама ке дојде чичко чак норис ке ви го дотера паметот женскиииии:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom