Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
пред се поради онај став со кој сме пораснати и воспитани...за зал вази само на овие наши балкански простори дека машкото треба да пријде прво...досега сум немала проблем со тоа ...секогаш ми приогале ама сеа сум во ептен деликатна ситуација и си се убедувам да превземам нешто зашто едно машко ептен ми се допага...па дрзете среќа хх
edna ispravka,ne na balkanskive prostori tuku samo i isklucivo vo Makedonija,vo Srbija,Hrvatska i dr.nema takov problem.

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Јас не чекам:pos2::pos2:(ако многу ми се свиѓа типот..не приоѓам на секој:smir:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Затоа што се плашат.
Затоа што се несигурни во себе.
Затоа што корпата ги боли повеќе отколку машките.
Затоа што мислат дека ќе ги сметаат за лесни женски. (BTW до ден денес не сватив што е тоа лесна женска-испод 60 кила?)
Затоа што таков бил редот.
Затоа што се горди.
Зошто? Затоа што живееме во Македонија централно-источно време меѓу 42 и 43 меридијан.
Се од ова горенаведеново иако е генерализирано е апсолутно точно. Се наведено од искуство и од женски иам слушнато коа сум зборел со нив околу ова.
Јас би додал дека ова е едно од полињата кај шо феминистките губат, ајде ако сте за рамноправност направете го првиот чекор, бидете иницијатори или како више да го наречам тоа првично зближување. Сите со подвиткани опавчиња признаваат дека иако 2 од 5 еве да речеме шо им пришле вечерта им биле симпатични или им се допаднале со муабет, токму од гордост што токму на нејзе од групата другарки и пришол некој, ги одбиле сите до еден. Ова е тешко да се промени чест на исклучо(чките)ците.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Јас многу поштуем приоѓање од женско, ми покажува дека
а)има муда
б)не е воспитана по старски
в)знае точно што сака
г)ме спасува мене од приоѓање,оти сум голема мрза.:pipi:

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
vo mojot dvorec doneso edna robinka od venecija ......... iako bev princ padnav na nejzinata ubavina morav da ja zemam za da bide moja kralica

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
vo mojot dvorec doneso edna robinka od venecija ......... iako bev princ padnav na nejzinata ubavina morav da ja zemam za da bide moja kralica
Извини дечко,ти да не си од гостите што Трнот ги донесе во Македонија?

Не дека си оф топик,онака од љубопитност прашувам.

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
На машките егото им се храни со тестостерон, сакаат да се чувствуваат мажествено, затоа ги оставаме да МИСЛАТ дека чекаме и ги оставаме први да пријдат, но вистината е дека ние, женските, први испраќаме мали сигнали. :pipi:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Знаеш што и правам на девојка која пробува да ми го полни егото? Се вртам и си заминувам. Не за друго, неможеш да наполниш веќе полна чаша, ке ја прелиеш.........:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Знаеш што и правам на девојка која пробува да ми го полни егото? Се вртам и си заминувам. Не за друго, неможеш да наполниш веќе полна чаша, ке ја прелиеш.........:pos2::pos2::pos2::pos2:
И треба да си заминеш ако ја фатиш на дело:pos2::pos2::pos2:, јас мислев на суптилни, невидливи мали сигнали, а не на пилешки мозок и елеганција на слон во стакларница:pipi:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Тоа највеќе мразам.
Па добро кој век сме?
Нека биде на некој начин одбивна,
но сепак нека праќа мали сигнали.
Нека гори!

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
мали сигналиии :pos2:
па најчесто си велам чим тој не пробал ништо значи нема надеж и џабе че се пробувам...ама видиш не требало така, имало и други разлози за то :pipi:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
pa izgleda treba da se otvori i tema ZASTO ZENSKITE TOLKU MNOGU SE PLASAT OD ODBIVANJE?

Член од
7 јануари 2009
Мислења
37
Поени од реакции
1
хаха јас само шо сакав да и пријдам ... таа ми пријде мене :pos2::helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Сакаш да се ебеме? Ионака на сите ќе им кажам дека сме се ебеле...

У реченицава има некои аспекти кои ме мрзи да ги набројувам асе поврзани со социо-психолошки феномен на балкански менталите помешан со естрогенска матрица растена у транзиционо доба

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.718
Поени од реакции
34.268
Респект за членот над мене.

Инаку, баш поштувам кога женско превзима прв чекор.
Знак дека ја привлекувам, а не да губиме време на сигнали. Добро, некогаш и тоа е најинтересниот дел.

Kajgana Shop

На врв Bottom