smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.738
- Поени од реакции
- 4.496
Колку е само вистина ова.Не дека несакам онака послободни девојки, али преферирам јас да бидам тој што прв ќе пријде, не дека сум мушко или имам такви стереотипи, туку затоа што обратно може да искочи доста гадно.
Имало ситуации кога приоѓале девојки, али неможе сите да ти се по ќеиф. Така?
Искочив еднаш најгори пошто ја одбив девојката, а она мислела поинаку, само затоа што сум пришол на маса да се поздравам(не со нејзе туку со моја другарка) и фала богу подадов рака на секоја од нив, и после сум погледнал на нивна маса, па фала богу очиве за гледање ми се, незнам у плафон ли треба да буљам? И демек многу знаци биле дадени, и оп пред мене и ја реков не и ете ти драми...
И сеа Ако приметам нешто и не ми се џасви девојката се праам наудрен у памет. А ако мене ми мавнат корпа онда е кул не сум на драмски .
И едно прашање за дамиве, како се решавате да појдете? Кои знаци се пресудни? Пошо се што прочитав се со знаци било
Исто мислење делиме. И јас имав еден ептен екстремен пример веројатно е некоја комбинација што како машко и не сакаш да ја одбиеш туку суптилно да и кажеш дека не сакаш ништо со неа(си викаш женско е ранливо, i have never been so wrong in my whole life ).
Ситуцијава беше следната :
Преку другар нешто ова она, не беше и физички грда да речам ама ми го тераше најлошиот можен муабет и беше од оној тип карактери на луѓе што ми се најодбивни. Пробувам суптилно не иде, пробувам со другиов другар некако да и сменам мета не бе запнала со мене сакала . Остатокот од вечерта драми невидени дури и по некоја навреда на моја сметка фрли.
И идеме накај дома и пак ми почнува сакала мување и толку ми беше ја отерав упм. (Во тој момент сфатив како им е на некои женски кои ги напињаат до бесвест и не не ми беше жал)
Инаку да не биде негативен постов ќе кажам и еден позитивен пример.
Ми се пушта девојчево и иако не бидна ништо сериозно понатаму цела вечер супер си поминавме и да речам знаеше сите копчиња во правилно време да ги притисне.
(Сумњам дека заедничкава другарка имаше замешано прсти околу таа ситуација ама сеуште немам докази )
П.С Мој совет и за машки и за женски пуштајте се само не напињајте ако не иде