Повеќето девојки особено во скопје ДА...чекаат машкото да им пријде. Пошо според нив така требало. Анти шмек размислување. Ја многу поштувам коа девојка мене прва ќе ми се пушти. Шо е со повеќето жени...демек у филм...еј оној ми се свиѓа ептен...ама и јас му се свиѓам...ама не! ќе чекам он да ми пријде. Па си викам околу овие девојки...Добро бе девојки ако вие некој тип сте го намеркале пуштете му се....Пуштањето и удварањето треба да се сфати ко забава. Е сеа може да биде негативно или позитивно. Па и да биде негативно...голем кур...само речете си како ние машките шо си викаме: Јебига ми дае корпа оваа, идам на друга!...Шо толку вие па!! Не треба да се чека...ако некој го забележуваш континуарано...немојте бе девојки со фразите јас сум женско он треба да се пушти. Абе ние и вака и така ќе се пуштиме. Ја уживам у пуштање на пример...па дури и кога добивам корпи уживам...Опуштете се бе жени...
Шмекајте, удварајте се...доста више со демоде размислувања околу темава!...
Добро размислување морам да признам многу реален приказ на ситуацијата...браво за тебе....јас на пример порано не сум уживал во пуштање затоа нормално сум се плашел од корпа или сум имал голема доза на срам, меѓутоа како одминува време мислам дека се подобрувам, иако треба да учам уште многу, секако покрај моето и со ваше искуство и совет, така шмекер?
Да споделам едно искуство што го имав летото: Ми дојдоа Гости од Шведска Дечко (25) и Девојка (26) кој живеат заедно година ипол меѓутоа сеуште не се венчани. И кога доаѓаше време за излагање дечкото со мене така поише а девојка му со сестра ми излагаше...по неколку поединешни и заеднички излагања што ги напраивме тие го дадоа својот став за Македонските Момци и Девојки:
- Девојките стојат на страна се праат пи*ки и чекаат некој да им пријде, а момците глумат Фраеришта со Џони на маса, а и двата пола чекаат друг да им пријде. Исто така додадоа дека има многу убави млади луѓе (Македонци / Македонки) кој не го користат својот потенцијал, а на крајот на вечерта и едните и другите одат дома разочарани, мастурбираат и нервозно легнуваат да спијат незадоволни од спротивниот пол:nesum:...Токму во Вас или Нас е проблемот а секако и решението треба да го бараме само кај себе. Редно време е да почнеме малце да размислуваме поинаку, ако не сакаме да не си случува истото:wink: