Човекот е бескрајно забавен ко ќе видиш. Не знам што толку жолчно сте се фатиле за него, имате сатанисти, евреи муслимани, атеисти, ама очигледно и покрај триста излупани зелени овде од сите страни Мики е најголем хит. Дури ме изненадува како на повикување мајки, шајки, користење епитети како Глуп, ниеднаш не реплицирал со таков јазик ( бар јас колку што ги имам читано темиве, демантирајте ме ако грешам). Мислењата му се јуник
Али барем не шири негативизам, бар јас не го гледам низ таа призма.
Ама ај кога веќе правиме муабет за човекот ( Мики извини друже, овака што те ставам у пост, ајл брн и хел фор дет
) и а про по темава интересно е тоа што колку и да употербувам сарказам реално овде пишуваат 99% атеисти и Мики. Другите се попатни посетители. Не навлегувам во другите теми, ама во оваа насловот сосем одговара на тоа што се пишува овде.
А да и да не заборавам. Смекси пиши некој содржаен пост молим те, не за друго се шлепаш покрај луѓе кои знаат да дискутираат овде (мислам на атеистите). Твоиве постови ме асоцираат на луѓе кои во толпа се дерат Такаааа е. А што е така и што мислат кому му е гајле. Плус имаш и демотивации на лагер. Абе комплетно разоружување на целосната багра.