Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.319
- Поени од реакции
- 12.334
Па јас всушност и сум експерт, тоа ми е струката(но ете не ми е дојдено да се фалам колку знам и да билдам его по форуми) и можам да кажам дека ниту еден бог не ги познава природните закони... Исто како и малиот милион проповедници по светот... Ти, сигурно не си запопено момче нели...Напротив: не ги мешам законите со евреите и нивните прикаски, туку едноставно, природните закони се од Бога дадени и не се туѓи нешта во однос на вероисповеста.
А што се однесува до учењето, еве, „верувам„ дека Ти си експерт за природни науки па дај посочи кај ми е грешката...![]()
Ти во ништо не веруваш како што гледам од постовите, ниту пак правиш како што проповедаш, а за да те научам јас наука, ќе правам како црквата твоја: ќе оставаш доволно пари на мојта икона, науката, за да имам за некоја „корка“ леб и уште една кола
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Доволно фер нели?
И зошто јас да те учам кога можеш самиот? Зарем не ти дадов начин како да научиш? Се можеш самиот да завршиш... не ти треба никој! Проклети ученици на мајсторот! Никогаш не стануваат самите мајстори на својот живот...
Сонце си ти
--- надополнето: Sep 19, 2011 3:13 PM ---
Заборави физика... прво биологија малку од малку научи..."Come on, punk, make my day!"- dirty Hary.
--- надополнето: Sep 19, 2011 2:59 PM ---
Да, сите животинки, во почетокот беа тревопасни битија.
Ете каде си промашил ти и си почнал да му велиш на Исус: Де дојди спаси ме... И јас би почнал така ако има уште еден ко тебе...