Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ве молам за Зоран Божиновски не е темава. Доста со оф-топик. Муабети по ПП или на профили.
Апсолутно истото го мислам и јас.Уште одкога слушнав одма прво на памет тоа ми удри.Имењакот негов го среди убаво.Никола е великан на македонското новинарство. Никола не е еден од најдобрите туку е најдобриот новинар кој некогаш битисувал на овие простори. Секогаш гледаме колку нешто било вредно дури одкако ке го изгубиме. Тоа што Тоше беше на музичката сцена, Никола е во новинарството. За жал и двајцата на сличен начин, прерано ги завршија животите. Загубивме уште еден генијалец, згасна уште еден зрак светлина во оваа темнина и беспаќе. Нека му е лесна земјата и нека му е вечна славата........
Лично не сум многу по теориите за заговор но сум убеден дека Никола е ликвидиран. Убеден сум дека Никола имал нешто многу важно да ни каже... Официјалната истрага секако ке покаже дека се работи за несреќа и не одчекувам ништо повеке од тоа........
Е добро тогаш објасни ми го начинот на конспирација, пошто не наоѓам логична врска.Да бе да...баш на еден таков човек мораше тоа да му се деси....пукната гума....ајде бе.....какви страшни работи се случуваат во позадина на нашиве животи не сме свесни...ЗА ПУСТА ПАРА И МОЌ, ДЕНЕС ЧОВЕК ПРОДАВА СЕ!
http://mkd-news.com/kako-zagina-mladenov/Е добро тогаш објасни ми го начинот на конспирација, пошто не наоѓам логична врска.
Ако ова е новинарство, јас сум астронаут. За вакви глупости во нормална земја се добиваат тешки казни.http://mkd-news.com/kako-zagina-mladenov/
Се е јасно. Работата се има случено сабајле кај 4-5 саатот кога има најмала фреквенција на возила. Ама ќе си исценираат вештаците онака како некој ќе им каже...се ќе биде така намачкано во стилот...заспа, загина од повредите, можда и ќе измислат срцев удар или нешто слично...а заговорот за што е и кој го испланирал тоа, може само да нагаѓаме...
Дај бе прекини со ова аман, отвори си тема во МИСТЕРИИ!!!http://mkd-news.com/kako-zagina-mladenov/
Се е јасно. Работата се има случено сабајле кај 4-5 саатот кога има најмала фреквенција на возила. Ама ќе си исценираат вештаците онака како некој ќе им каже...се ќе биде така намачкано во стилот...заспа, загина од повредите, можда и ќе измислат срцев удар или нешто слично...а заговорот за што е и кој го испланирал тоа, може само да нагаѓаме...
Колку пробиени банкини има по патиштава, ако секој пат проверувам дали има кола позади кај би ми бил крајот!Овој дел од патот е исклучително фреквентен - Зарем никој не ја видел пробиената банкина
Што најверојатно значи дека не носел појас. Кога не носиш појас а во истиот момент правиш сообраќајка, воздушните перничиња не се отвараат заради безбедносни причини. (не носење појас + сообраќајка со брзина дури и помала од 50км/ч проследена со сообраќајка односно директен удар во воздушно перниче = кршење врат). Но покојниот Младенов 99% возел со прилично голема брзина каде што носењето појас е од големо значење.....како и да е Бог да го прости, навистина одличен новинар.