За Окака да, за другите не би рекол. Балотели не дека направи нешто последните години ама таков лик барем сега за сега не е заборавен сигурно, уште се збори за него. Кин воопшто не оди во тој правец. Игра и дава голови во ПСЖ. Баш допрва треба да напредува во кариерата.Италијанските "цигани"
Балотели, Окака, а за брзо време и Кеан(Кин, ватевер)
Италијанските "цигани"
Го заборави и Огбона. Од Јуве беше хајпан за нов столб во одбрната покрај Келини кога играа со 4 позади.Италијанските "цигани"
Огбона беше хајпан од Торино. Во Торино го доби приматот - идниот столб на Италијанската одбрана. Во Јуве доби шанси ама ништо не бидна. Ми се чини преголем притисок му ја уништи кариерата.Го заборави и Огбона. Од Јуве беше хајпан за нов столб во одбрната покрај Келини кога играа со 4 позади.
Болтон со Јаскелаинен, Анелка, Нолан, Спид (тој шо се самоуби) имаа и со Работнички ми се чини играноКако ''заборавени'' клубови да ги спомнам Болтон... Борават сеа у 4та енглеска.. Постарите навивачи ќе се сетат на нив како стандардни прволигаши.. Исто така, Хал играат во 3та лига заедно со Сандерленд и Виган, сите доскорашни премиерлигаши..последниве се длабоко на дното на 3та лига...
Од Италија да ги спомнам во третата (Ц) лига играат Бари и Катанија, а и омразените Палермо од сите мак фанови на Италијански клубови, довчерашни прволигаши..
Од Германија морам да ги спомнам Кајзерслаутерн и Ханза Рошток, постарите сигурно ќе се сетат на овие прволигаши, кои долго боравеа у бундеслига, како и довчерашните прволигаши Динамо Дрезден и Дуизбург кои моментално се борат за опстанок..
И за крај - кај шпанците во 3та лига играат Депортиво ЛА Коруња, најзвучното име од сите што ги пишав.. Постарите знаат за успесите на овој клуб кој освои титула во Примера, негде 2000тите...
Да, имаат играно. Во тоа време алфа и омега во тимот на Работнички беше Ндерим Неџипи, доктор по фудбал, сега веројатно горд сопственик на нарко картел.Болтон со Јаскелаинен, Анелка, Нолан, Спид (тој шо се самоуби) имаа и со Работнички ми се чини играно
Тренер или спортски директор е во некоја албанска екипа. Имаше слики летово со некој "наш албанец" ама ич не ми текнува кој клуб беше.Да, имаат играно. Во тоа време алфа и омега во тимот на Работнички беше Ндерим Неџипи, доктор по фудбал, сега веројатно горд сопственик на нарко картел.