Стварно каша попара со формуливе. Во учебник едно пишува, на слајдовите од зефир друго, на вежби некои трети формули. Кои се точни? Ај некој што е поупатен да ни објасни.Kolegi po smetkovodstvo na trosoci t.e. upravuvacko od 6tata tema za otstapuvanjata kaj trosocite, koi formuli se tocni, tie vo ucebnikot ili tie od vezbite??? bidejki se razlicni nekoi pa so e rabotava:nesvest:Ve molam nekoj da odgovori plsss
Кај Таки?Боби[Мкд];3961020 напиша:На шо личеше ова денес, индекси летаа низ амфитеатар, ми го прочита името еднa колешка, јас кревам рака, она фрлање индексот 15 метра од мене позади парното.
Боби[Мкд];3961020 напиша:На шо личеше ова денес, индекси летаа низ амфитеатар, ми го прочита името еднa колешка, јас кревам рака, она фрлање индексот 15 метра од мене позади парното.
Точно. А за кај Таки потписи памтам имаше гужва бидејќи се забави, а во исто време почнаа и по сметководство да даваат потписи и беше hilarious.Кај Таки?
Во прва година, прв семестар, најкултурно и најорганизирано делење на потписи беше кај проф. Владимир Филиповски.
Ај па и таа остај ја таа , гледаш дека незнаеше да фрла .... иначе каков headshot доби едно девојче хахаха ,насрада ни крива ни дужнаБоби[Мкд];3961020 напиша:На шо личеше ова денес, индекси летаа низ амфитеатар, ми го прочита името еднa колешка, јас кревам рака, она фрлање индексот 15 метра од мене позади парното.
У најмала рука, криви беа професорите што оставија така индексите да ги дели кој стигне...а Љубиша па си ги остави потпишаните индекси на катедра и си кидна. Се разбира, за одбележување се и дечките припадници на една заедница кои со осмех го спроведуваа фрлањето на индексите, како тие да се обично парче хартија.Ај па и таа остај ја таа , гледаш дека незнаеше да фрла .... иначе каков headshot доби едно девојче хахаха ,насрада ни крива ни дужна
ауу денес која невидена гужва кај сметководство за потписи , ужас цел ден ми помина ... да не знае некој игор ивановски кога ќе дава потписи ? зш у вчера не беше на факс
Имаше пишано на некоја стр наназад. Во 12 во амфи 2.У
Патем, утре трговско дава потписи на предавање или пред тоа во 12? м?
Имаше пишано на некоја стр наназад. Во 12 во амфи 2.У
Патем, утре трговско дава потписи на предавање или пред тоа во 12? м?
последици па треба да го огласиш ко изгубен во весник па да бркаш професори за да ти ги внесат повторно оцените, та не дај боже да имаш изгубено некоја пријава....Дечки да не знаете кои се последиците од изгубен индекс ??? Која е процедурата, што треба да се прави?
falaaa...... koleske ako postov bese za nadvoresnaВо понеделник во 12 и за време на втор колоквиум ќе давала потписи