- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
колеги дали ви користеа прашањата менаџмент што беа ставени на странава ? да знам дали може да учам од тие...
На сите смерови ќе дава потписи, најверојатно.а утре од колку саат се вежбите кои ги држи асистентот или пак од сите вежби утре ке ги зема индексите?
Пријавувањето на испитот не е поврзан со уплатницата на летниот семестар. Доволно е да имаш пријава за испит, маркица и желба за полагање. Уплатницата ти е за запишување на летен семестар.ZDRAVO NA SITE, imam edno prasanje dali na prijavuvanjeto januarska sesija sto ke bide od 20-25.12.2010g. treba da imame i uplatnica za leten semestar ili toa e za vo februar?
Odnapred blagodaram.
Не е лошо да ги разгледаш, али не и да учиш само од нив за полагање. Горе - доле истите прашања се вртат, ама не се целосни. Така да од книгата не е лошо да си фатиш да си ги учиш набројуванките и табелите.колеги дали ви користеа прашањата менаџмент што беа ставени на странава ? да знам дали може да учам од тие...
За тие од Либро збориме, 100 ден се.kade mozam da gi najdam tie prasanja po menagment za koi zborite deka gi imalo na stranava?i dali nekoj znae deneska dali delovna davase potpisi za da ne idam za djabe utre ili utre ke dava?
коа сакаш моеш да идеш и да земеш од кај неа, а разбрав дека и на колоквиум ќе давала ако полагаш преку кол.мислам ..Mikroekonomija ne bev vcera da zemam potpis. Kaza vo koj drug termin ke dava?