Hahaha,ej,ova ne e lazna trevoga,vekje go imam odgovorot na prasanjeto,pa ako sakate da go spodelam so vas,dajte mi dobra pricina za da go napravam toa,profesorot mi odgovori ekspresno brzo,me iznenadi malce,ali toa ni odi vo prilog,taka da,poslusajte ja very nice girl i bidete very nice girlS,pa da da praime neso,inace,nisto od biznisot)))
Hahahahaha,odgovorite da si gi staam da ne kazes kade,ccccc,sramota koleske.Sto ne mu pisete togas na profesorot,nego sakate se na gotovo i pa duri jas sum kriv sea.Ke vi kazam,ali ako koleskata ne si go odrzi vetenoto,togas od vas ocekuvam nagrada Otvorete slikava i ke vidite konverzacijata so profesorot,vnatre vi se odgovoritee stvarno si tapa golema...sramota e ako piseme poveke dusi kaj prof kazi veke koga si pisal...i prof posteno ti odg aj kazi pa nagradata pokasno ke ja dobies!
--- надополнето ---
cekovi akcii i obvrznici NE ja prasav asistentkata denes znaci od prva raka ti e informacijava
--- надополнето ---
bog da cuva znaci eeeeeeeeeeeeeej....pola saat se molime za nesto bas fer kolega si ti...ke si piseme kaj prof i ke si vidime sto i kako a ti informaciite da ne kazam kaj da si gi stavis!!!!!!!!!!!
--- надополнето ---
abe ke kazete sega za makro ili neee?
Економија - Таки ФитиКолеги од прва година, може ли некој да ми каже кои професори треба да ги напишам на пријавите за испитите од прв семестар и во индекс? (економија, математика, основи на сметководство)
Вонредно сум на Е-бизнис
Зашто колега не сум изненадена, дека ти одговори и се заинтригира за наградата, значи баш ти од сите членови.Hahahahahahaha,dobro ti bese ova kolega,ali nazalost ova se samo sliki,koa ke go downloadiram video od milficava ke te izvestam dali e dobra vo akcija za bildanje muskuli,hahahah:pos2:
Фала Маја.Економија - Таки Фити
Математика - Драге Јанев
Сметководство - ? (не знам како се вика професорката :kesa
Zorica lazarevska-BozinovskaЕкономија - Таки Фити
Математика - Драге Јанев
Сметководство - ? (не знам како се вика професорката :kesa
името на професорката е Зорица Лазаревска - БожиновскаФала Маја.
Ако знае некој основи на сметководство кој е професор/ка што треба да стои во пријавата нека пише. BTW ја цело време мислев дека е професор, прв пат слушам за професорКА :icon_conf