Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сеа да ми помогне некој од постарите со досега бил на дополнителен математика.Ми ја даде темата за веројатност....какви задачи дава од веројатност,тешки,лесни???и колку задачи дава на дополнителниот 2 или 3????слушнав дека многу ретко некој да положи на дополнителен...вистина или шпекулации????Ај фала

aj ve molam od tie deneska sto bea da se zapisat da mi gi kazat brojcinjata sto treba da stojat na uplatnicata za participacija :):)

Ај сеа да ми помогне некој од постарите со досега бил на дополнителен математика.Ми ја даде темата за веројатност....какви задачи дава од веројатност,тешки,лесни???и колку задачи дава на дополнителниот 2 или 3????слушнав дека многу ретко некој да положи на дополнителен...вистина или шпекулации????Ај фала
Iam eden list so zadaci od verojatnost, 10-tina se, 100% od niv ke vi se padne zadaca na dopolnitelniot.

Ako gi sakash zadacite pishi pp ke se dogovorime.

Па нормално дека ги сакам:) само неможам да ти пуштам порака,дај кажи како да ти пуштам e-mail.(Боби[Мкд] ја премина квотата за лични пораки и не може да прима натамошни пораки додека не ослободи место.)

колеги имали истакнато кога Драге ќе дава оцени?

A ako imas 57 krediti vo prva so praime i so e problemot so kreditie dai toa znaci deka treba da iscistis cela prva za d avlezes vo vtora

Колеги за потпис и за картичките на која приходна шифра се плаќа? Таа за сите уплати што е ? 723013 ?

Колеги за потпис и за картичките на која приходна шифра се плаќа? Таа за сите уплати што е ? 723013 ?

Да, освен партиципацијата која оди на 723012, сe' друго (картичка, потпис, таксени марки) од на 723013

Има некој што знае дали на факултет има резултати сметководство ?

Има некој што знае дали на факултет има резултати сметководство ?

Нема резултати сметководство

А некој да не има што полагал организациско однесување да каже нешто за предметот?

Од овој момент ја затворам оваа тема, а сите дискусии ќе продолжат во новоотворената.

Пред да пишувате во новата задолжително прочитајте ги правилата, за да немаме подоцна недоразбирања.

Еве линк до новата тема која ќе ја отворам вечер, до тогаш се надевам повеќето ќе го прочитаат правилникот за работа :)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?56843-Економски-факултет-(reloaded)

--- надополнето ---

Од овој момент ја затворам оваа тема, а сите дискусии ќе продолжат во новоотворената.

Пред да пишувате во новата задолжително прочитајте ги правилата, за да немаме подоцна недоразбирања.

Еве линк до новата тема која ќе ја отворам вечер, до тогаш се надевам повеќето ќе го прочитаат правилникот за работа :)

http://forum.kajgana.com/showthread.php?56843-Економски-факултет-(reloaded)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom