Економски факултет (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
да не знае некој со колку бода влагаат последните на економски факултет на општа економија , зашто не сум некој јак ученик па ме занима да знам дали би влегол. позз

Член од
18 јануари 2008
Мислења
131
Поени од реакции
14
да не знае некој со колку бода влагаат последните на економски факултет на општа економија , зашто не сум некој јак ученик па ме занима да знам дали би влегол. позз
Па најверојатно ќе влезеш без проблем бидејќи оваа година решија да примаат премногу студенти , негде околу 1100 ......

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Па најверојатно ќе влезеш без проблем бидејќи оваа година решија да примаат премногу студенти , негде околу 1100 ......
1143 студенти, да бидеме попрецизни:)
само не знам дали тоа е вкупна бројка со вонредни или само редовни студенти:toe:
сеедно, многу се!!:nesvest:

а ти Slash-, прерачунај си колку поени имаш до сега, а види после колку поени ќе имаш и од матура..вака не сум некој јак ученик може да значи дека си многу добар или доволен, а тоа е голема разлика:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
со добар просек сум 3че :)

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Од тие , за вонредни се оставени некои 50тина места , така што скоро 1100 места се слободни.
Можеш да влезеш на економија и на надворешна трговија најлесно , иако најмала заинтересираност годинава кога јас се запишував имаше на маркетинг , за чудо.

Сепа , се зависи од конкуренцијата . Доколку одреден број на луге со јаки бодови аплицираат , може нема да има доволно место.
Лани со околу 93-4 се влагаше во државна на е-бизнис и финансиски , а економија со 83 влагаа во приватна па сега види

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
точно, се зависи од другите кандидати што ќе се пријават и нивните поени, ништо не е сигурно:toe:

Член од
2 мај 2010
Мислења
69
Поени од реакции
2
Godinava za pari i 2000 studenti kje primat....

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Па мора да се надохнади нешто :)
Само не ми е јасно кај ќе држат предавања, изгледа ќе ја изнајмуваат универзална сала :pos:

Член од
18 јануари 2008
Мислења
131
Поени од реакции
14
со добар просек сум 3че :)

Џабе вака ни кажуваш, првин треба матура да положиш па да видиш како си поминал па да прерачунаш бодови и од успех и од матура .. Па тек после зависи од конкуренцијата што ке се пријави со кој успех со каква матура па зависи колку паднале од матурантите во јуни на матура па нема да го фатат првиот уписен рок , па колку ке сакаат да се запишат на твојот смер и така натаму :D

П.С Јас имав 77 бода и влегов на Сметководство и Ревизија во приватна квота. Можеби имав и среќа затоа што останаа дури и 10 -15 места слободни на мојот смер од првиот уписен рок , значи немало мн заинтересирани баш на тој смер.....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Уживај Slash ќе те примат...сега примаат од прилика по 30-40 повеќе на секој смер...

Само ако заради овие 300 студенти повеќе ние постарите генерации ќе седиме во предавални т.е. ќе стоиме :tapp: на сите на факултет

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
да не случајно има списоци за полагање е бизнис на факултетот? утре полагаме а нема списоци на зефир?

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
да не случајно има списоци за полагање е бизнис на факултетот? утре полагаме а нема списоци на зефир?
Да не заборавиле дека полагаме утре :pos2:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
A професорот по е-бизнис даваше потписи од печат или рачно? :) Да не знае некој коа има приемно време и каде му е канцеларијата?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom