Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Му вратил асистентот по економмика на некој за семинарската, пошо ја му ја пратив скоро пред една недела и уште ништо не ми вратил ???

Нас од вторник ни е пратена и немаме одговор

Му вратил асистентот по економмика на некој за семинарската, пошо ја му ја пратив скоро пред една недела и уште ништо не ми вратил ???

Pa sigurno ke gi pregleda do vtornik t.e. do utre zasto re4e deka ke bidat istaknati rezultatite so oceni , a vo ocenkata mora da vi se vmetnati tie bodovi.

--- надополнето ---

Tuku znae nekoj od kolku se polaga e-biznis i dali ke ni pratat raspored na zephyr ???

на мене ми врати, ама ја поодамна му ја имам испратено. а утре у 2 сигурно ке си ги дознаеш бодовите:smir: трговско од колку е?

Зафатен сум бе луѓе(вамп ти си приказна самата за себе)

Онтопик: Од 1 саат е трговско(барем така мислам дека видов, а и некој поназад истото го кажа)

Зафатен сум бе луѓе(вамп ти си приказна самата за себе)

Онтопик: Од 1 саат е трговско(барем така мислам дека видов, а и некој поназад истото го кажа)

за мене мора да си слободен иначе „ kill “ хехехе ај со лесно на сите утре

Дали некој знае сигурно од колку се полага трговско? 1 или 2?

А да си проверите кај него дали ја има добиено семинарската (маилот)...
На времето кога му пишував од gmail не ги добиваше моите пораки, за малце ќе си останев без едно две оценки плус :)

вака овие обврзници,акции,благајнички,комерцијални и дрзавни записи,сертификат за депозит требат ли да се учат или??:toe:
фала :smir:

dali nekoj znae sto e skrateno za na ispit bankarstvo i carinska ???????????

dali nekoj znae ovde so treba da se uci po monetarna koi glavi ve molam kazete

kolegi znae nekoj dali ima pravo na prepolaganje na tretiot kolokvium ekonomika?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom