Значи, откако заврши песната, да. Прашај ја истата таа публика по пола час по што ја запомнила песната и настапот... Освен по косите и скокањето, не знам дали по нешто друго=)... Но шала на страна, така викаат после секоја песна, не само по нашата, само ние нормално како Македонци, најмногу се трудиме да забележиме после наша песна колку викаат.=)
Сакале или не ќе мора да се споредат со конкуренцијата која ја имаа. Од понуденото во оваа полуфинална вечер беа едни од најдобрите како паќет (настап, песна, стајлинг). Факт е дека имаше многу полоши песни од нашата.Сигурно не мамутиве .
Деца се бе , вчера се појавија на сцена. Никој не ги знаеше претходно.
И песната беше веќе чуено . И они беа веќе-видени (Бон Џови и Влатче од Морал бе ) .
И според мене годинава беше лош изборот , и најдобро ќе беше никој да не пратевме. Бар подобро отколку од овие.
А ако ми најдеш причина ЗАШТО би требало овие да влезат у финале (без да викаш дека биле подобри од Арменија или незнам кој друг таму) можеби ќе се предомислам.
Турска отиде, Албанија не отиде.Znaci Next time ne otidoa dalje ?!
Ke moze li nekoj da gi prikaze drzavite koi vlegoa vo finale ?!
хаха за другите не го интересираТурска отиде, Албанија не отиде.
Задоволен?
Albania e utre, ne bese vecerva...Турска отиде, Албанија не отиде.
Задоволен?
Кое црно вртење по ЈУТУБ.НИ ја знаеа песната жими таквово.На секоја обложувалница задно место со Хрватска и Чешка делевме.Дури и цело време ни се смееа со изреката Fyrom in the final NEXT TIME.Не си во право, после песната на бугарите имаше само скроемн апалуз, а најголем врисок имаше после песната на турција.
Песната се вртеше на јутубе долго врем тие што гледаат евроснг ја знаеја песната, и затоа верувам дека се е политика и затоа не влеговме во финале а влегоа тапа песни како на португал и на ермнеија и стварно тие што ја организираат треба да се прашаат дали не станува веќе досадно да се гледа и слушаат толку слаби песни.
Албанија настапува задутре :helou:.Турска отиде, Албанија не отиде.
Задоволен?
Јакооооооооо хахахаСега ми го кажаа оваа го пренеле на гемранска телевизија
MAZEDONIEN, ich dachte bon jovi steht auf der bühne..... :helou:
mislile bon jovi stanal zitel na RM