Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
абе луге битно влеговме... јес да не во тие 10 :) ние сме у потесиот круг осум сме :)))

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Значи, откако заврши песната, да. Прашај ја истата таа публика по пола час по што ја запомнила песната и настапот... Освен по косите и скокањето, не знам дали по нешто друго=)... Но шала на страна, така викаат после секоја песна, не само по нашата, само ние нормално како Македонци, најмногу се трудиме да забележиме после наша песна колку викаат.=)

Не си во право, после песната на бугарите имаше само скроемн апалуз, а најголем врисок имаше после песната на турција.

Песната се вртеше на јутубе долго врем тие што гледаат евроснг ја знаеја песната, и затоа верувам дека се е политика и затоа не влеговме во финале а влегоа тапа песни како на португал и на ермнеија и стварно тие што ја организираат треба да се прашаат дали не станува веќе досадно да се гледа и слушаат толку слаби песни.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Влезе Јохана :wub: ...сега навивам за Iceland... :pipi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
И онака не го пративме најдоброто ( не ни е прв пат ) . . . :toe:

Поздрав43 :pipi:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
teshka koreografija imaja nashive :kesa::kesa::kesa:zasluzeno ne vlegovme :toe::toe:REALNO

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Znaci Next time ne otidoa dalje ?!

Ke moze li nekoj da gi prikaze drzavite koi vlegoa vo finale ?!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Сигурно не мамутиве .
Деца се бе , вчера се појавија на сцена. Никој не ги знаеше претходно.
И песната беше веќе чуено . И они беа веќе-видени (Бон Џови и Влатче од Морал бе ) .
И според мене годинава беше лош изборот , и најдобро ќе беше никој да не пратевме. Бар подобро отколку од овие.
А ако ми најдеш причина ЗАШТО би требало овие да влезат у финале (без да викаш дека биле подобри од Арменија или незнам кој друг таму) можеби ќе се предомислам.
Сакале или не ќе мора да се споредат со конкуренцијата која ја имаа. Од понуденото во оваа полуфинална вечер беа едни од најдобрите како паќет (настап, песна, стајлинг). Факт е дека имаше многу полоши песни од нашата.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
ЛОООООООООООООЛ Не влегоја !!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

САМО ГЕНСТА ОРО!!!

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Не си во право, после песната на бугарите имаше само скроемн апалуз, а најголем врисок имаше после песната на турција.

Песната се вртеше на јутубе долго врем тие што гледаат евроснг ја знаеја песната, и затоа верувам дека се е политика и затоа не влеговме во финале а влегоа тапа песни како на португал и на ермнеија и стварно тие што ја организираат треба да се прашаат дали не станува веќе досадно да се гледа и слушаат толку слаби песни.
Кое црно вртење по ЈУТУБ.НИ ја знаеа песната жими таквово.На секоја обложувалница задно место со Хрватска и Чешка делевме.Дури и цело време ни се смееа со изреката Fyrom in the final NEXT TIME.

И кога веке си запнал за аплаузот.Во што кладба дека на финалето Русија ке збере најмногу аплаузи.Вечерва Турција добила најмногу аплауз.Па како не ке добие коа цела сала беше со турски знамиња.СИ дошле лугето си гледаат и си навиваат за земјата.
Крај на крај кој релевантен податок за популарност на една песна е публиката во сала?Никој:pipi:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Сега ми го кажаа оваа го пренеле на гемранска телевизија

MAZEDONIEN, ich dachte bon jovi steht auf der bühne..... :helou:

mislile bon jovi stanal zitel na RM

Член од
21 септември 2008
Мислења