Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Браво за дечките ,криво ми е што не успеавме да влеземе во финале али од друга гледна точка и вака не е лошо....Туку прашањето е ....До кога Џеј Џеј алиас Јован Јованов ке ја представува Македонија? ДО КОГА?!?!?!?! неможам органски да го поднесам! Дечкото живее на туга слава ,Зар само ли него го имаме и неговата компанија? ЈБГ што е тоа е....

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Нема врска. Баш ми беа ок нашиве, како што рекоа друго пред мене уште 20 пати да одиме на Евровизија, уште 20 пати нема да се пласираме у финале. Колку поглупави песни од нашите влегоа, ама тоа е, за жал веќе подолго време музиката не е само музика во својата чиста и непроменлива форма, политиката како и секогаш успева да расипе се. Ја мислам дека треба да си се откажеме.
Па тоа ми е муабетот бре...Глупи песни треба да одат на евровизија за да постигнат резултати :helou:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас мислев дека Евровизија не може подолу да падне кога го видов оној Чехот со наметка од Супермен и мустаќи од Крале Марко, кога веднаш по него ете ти го лично и персонално Елвис Присли од Белгија, со се сакото, фризурата и чешелот...

Тек тогаш си помислив колку луѓе музичари би се превртувале во гробот кога би можеле да го видат ова.

Секоја чест на Италијанците си се тргнаа кога ова чудо престана да личи на фестивал и почна да наликува на циркус, од вистинските.

Ние можеме да си правиме муабети колку сакаме за песната дали била добра, лоша, ваква, онаква... Факт е дека секогаш за малку се пласираме или за малку не се пласираме во финалето, и секогаш сме тука некаде без разлика на песната, пејачите итн...

Поинаку кажано, Евровизија стана едно ***** од фестивал на кој единствен критериум за избор е “на ти го - дај ми го“.

Децата си настапија добро, не покажаа трема, песната беше таа што беше, барем не моравме да слушаме некоја приспивна. Само ако сакаат да бидат рок - музичари, нека се држат понастрана од евровизии, елвировци и јовановци. Рок музиката нема ништо заедничко со нив.

И то... добра ноќ на сите...

Абе не треси толку се разбираш од музика.

Еви те еден босански коемнтар кој е на место.

Provincijska manifestacija koja je prije mnogo godina izgubila svaki smisao, danas sluzi jedino za promociju neuglednih i nerazvijenih istocnih zemalja (ukljucujuci Grcku, Tursku i Izrael) koje inace niko ne uzima za ozbiljno i od cijih je pjesama muzikalnije oglasavanje pojedinih zivotinja.
Sto se nas tice, jasno je da necemo pobijediti dok ne posaljemo likove koji guslaju, zavijaju ili izvode gluho glamocko kolo.

Едноставно као да бевме малерозни вечерта и изгледа бројот 13 не ни донесе среќа.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Абе остајте политиката гледајте ја турчинката:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Едноставно као да бевме малерозни вечерта и изгледа бројот 13 не ни донесе среќа.
Мислам дека тоа е уствари најважното зашто не влеговме. Треба да ја тужиме таа женската во ждрепката што не извлече така.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе остајте политиката гледајте ја турчинката:vozbud:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::zver::zver:
Море арно викаш, ај шо не влеговме-не влеговме, јебига политиката меша прсти. Дај гледајте тоа Турчинката таму, ем и убава песна има жеснката, а рака на срце и она е убава :vozbud::vozbud:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Јее и јее и радост и тага викаат било па ке помине..:pos:
Оу је.
Maybe Next Time.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Da zivee Jovan Jovanov

i grupata magija

i Backstreet Boys da ziveat

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
"Next Time", next time... :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас мислам дека после ова евровизија наредната нема да учествуваме, мислам дека се прели чашата и дека и многу други земји догодина ќе го откажат учеството на евросонг.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас мислам дека после ова евровизија наредната нема да учествуваме, мислам дека се прели чашата и дека и многу други земји догодина ќе го откажат учеството на евросонг.
Лошо мислиш. Колку и да е срање, пак ќе се пали рајата и ќе го има и понатаму како и секогаш.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
доколку некој знае,ме интересира,што бара Израел на Евровизија?
во Европа ли е?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А што е тоа шо ја прели чашата? Ние не влеговме? Брате забава. Не се замарај. Само ние и уште некои Балкански земји знаеме точно кога е Евровизија. Другите немаат појма што е тоа.

Член од
13 септември 2007
Мислења
267
Поени од реакции
4
Ne znam kako ja izvele pesnata ama mislam deka toa ne erelevantno. Ne samo shto pesnata beshe najlosha od site dosega evroviziski pesni, tuku e edna od najloshite shto voopshto e izlezena na Makedonskata pop scena. A jas sum slushnal mnogu mnogu makedonski pop pesni. Mislam nankva pevlivost, refren, nishto. Bilo koja od prvite 10 na nashata evrovizija da ja pratevme kje beshe podobra od ovaa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom