Евровизија '09

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абе шо плукате по Ерменија? Мене баш интересна ми беше песнана. :)
Инаку убо некој пред мене рекоја, се додека има запалени девојчиња и прво се гледа името, а после песната, тешко дека далеку ќе стигниме. :smir: Next Time (колку глупо име т.е. шо мојш да очекуваш од носорогон, Џеј Џеј, да ти измислит) или подобро речено Стефан, имат вистина убав глас, ама песнана беше ... педерска...

Edit: Заборавив да кажам дека многу интересно ми беше ко пееја Тату, а зад нив тие војниците + тапаните... Браво за Русите...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Да се надеваме дека грешиш.
Да се надеваме дека ова е крај на нивната бедна кариера.
Дечките дојдоа од никаде , навлажнија тинејџерки и оп на Евровизија. Па чекај бе , кој патлак некој дечиња на евровизија ќе праќаме ? Башка Елвир и Геј Геј зад нив стојат , уште полошо.
Во секоја песна на Елвир и Јован Јованов мора да има Еиј и Ејејеајје бдч

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Да се надеваме дека грешиш.
Да се надеваме дека ова е крај на нивната бедна кариера.
Дечките дојдоа од никаде , навлажнија тинејџерки и оп на Евровизија. Па чекај бе , кој патлак некој дечиња на евровизија ќе праќаме ? Башка Елвир и Геј Геј зад нив стојат , уште полошо.
О врвен музички критичару :)tapp:), кого според тебе би требало да го пратиме?

п.с. Само да се јадело бурек за се и за секого :uvo:.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Кога ќе се знае која држава накој колку поени и даде и кое место бевме?

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ооо Дијаманте виситаната е толку сурова што за нивната кариера освен напалените тинејџерки од 13 до 17 години и никој друг незнае.
И после неуспех на Евровизија а можда и ке се прослават уште повеке.Тие што влегос во финале од нашиве не забележаа некои успеси по вракањето дома не па овие.И ако продужат да работат со ЈЈ и Елвирчо ке ги изгубат и напалените тинејџерки.

Ќе видиме во секој случај колку време ќе палат кај млади девојчиња, сепак се млади и мора најпрвин таа публика да ја освојат и анимираат, тоа е многу логично, со тек на време се надевам ќе создават уште поквалитетна музика и ќе го покажат тоа што го работат и за поинаква генрација.
Иначе да знаеме една работа , најбитна:::
Додека има млади момци на Скопски, тие ќе тепаат, тинејџерките гласаат и гласаат, така да ништо не с еможе ни од форум , ни од никаде

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.836
Поени од реакции
10.269
ЈБГ...точно е дека Европа е претежно рокерски и металски настроена освен ама кој рокер гледа Евровизија? Евровизија во Германија или која било друга земја во Европа гледаат или стари баби или 10 годишни деца. Тоа е тоа. Тоа песниве што влегоа незнам дали воопшто можат да се наречат музика. Музиката е уметност а песниве...да беше жив Моцарт напад на жолчката ќе добиеше гледајќи Евровизија. Незнам што се замарате, да не се срамите што не влеговме во финале случајно...Кулирајте и слушајте вистинска музика, ова е отров за вашиот слух.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Сигурно не мамутиве .
Деца се бе , вчера се појавија на сцена. Никој не ги знаеше претходно.
И песната беше веќе чуено . И они беа веќе-видени (Бон Џови и Влатче од Морал бе ) .
И според мене годинава беше лош изборот , и најдобро ќе беше никој да не пратевме. Бар подобро отколку од овие.
А ако ми најдеш причина ЗАШТО би требало овие да влезат у финале (без да викаш дека биле подобри од Арменија или незнам кој друг таму) можеби ќе се предомислам.

I

InF3cTeD

Гостин
Ќе видиме во секој случај колку време ќе палат кај млади девојчиња, сепак се млади и мора најпрвин таа публика да ја освојат и анимираат, тоа е многу логично, со тек на време се надевам ќе создават уште поквалитетна музика и ќе го покажат тоа што го работат и за поинаква генрација.
Додека има млади момци на Скопски, тие ќе тепаат, тинејџерките гласаат и гласаат, така да ништо не с еможе ни од форум , ни од никаде
да да обавезно дека ќе создатат па и ЕМО-вците ќе почнат да се палат на нив и да се сечат :tapp:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Јас типувам дека денес бевме 11то или 12то место. :toe:
А онаа Сванте Стокана сигурно пак бутнал некого преку врски (како лани неговата Шведска).

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192

Не ти е ова посебна филозофија па да бидеш стручњак.Човек со малку осет за вкус и музика ,и со не пристрасни размислувања знае всушност ‘‘колку е добра‘‘ кариерата на близнациве.

Кога ќе се знае која држава накој колку поени и даде и кое место бевме?
По завршување на финале.

Па сепак мислам дека никогаш нема да слушнам рок песна од Некс Тајм во мобилниот на баба ми и дедо ми , и текст напишан и прилагоден за таа генерација на луге.
Инаку да, додека има шмислички на кои мама и тато им ги ставаат мобилните на постпејд ке има и вакви избори.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Како не оставија впечаток на публиката? па не слушна какво викање имаше откога заврши песната?
Значи, откако заврши песната, да. Прашај ја истата таа публика по пола час по што ја запомнила песната и настапот... Освен по косите и скокањето, не знам дали по нешто друго=)... Но шала на страна, така викаат после секоја песна, не само по нашата, само ние нормално како Македонци, најмногу се трудиме да забележиме после наша песна колку викаат.=)

I

InF3cTeD

Гостин
Не ти е ова посебна филозофија па да бидеш стручњак.Човек со малку осет за вкус и музика ,и со не пристрасни размислувања знае всушност ‘‘колку е добра‘‘ кариерата на близнациве.

По завршување на финале.

Па сепак мислам дека никогаш нема да слушнам рок песна од Некс Тајм во мобилниот на баба ми и дедо ми , и текст напишан и прилагоден за таа генерација на луге.
Инаку да, додека има шмислички на кои мама и тато им ги ставаат мобилните на постпејд ке има и вакви избори.
и додека има млади и напалени девојки шо така речено свршуваат на ЈЕЕ ИИИИ ЈЕЕЕЕЕЕЕЕ

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Бон Џови и Слеш не успеаа, јесда имавме слаба конкуренција, да не речам нулта. Сите копираат некој, никој веќе не е ни интересен, ни оригинален. А да, добра финта беше легнувањето на под и ликот на жената.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Одличен настап за дечките. И песнава супер беше.. ќе остане слушана и без финалето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom