ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Уште кога изнапромаши зицери сега на крајот Мбапе се виде дека е под голем притисок и ако стигни за пенал ќе ја еби, уствари после голот на Мехмеди очите ќе си ги извадеа меѓусебно, Погба му се накурчи на сите, се знаеше песната.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
И како треба да иам ебана мотивација да идам на работа утре нека иде све у пичку матер...
Фејк е, 100К е максималната исплата во Типико.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Еве ти уште една. Шпанија 5 ќе им набута сеа, џабе листот ми турнаа рамковните. :(
Не знам шо натпревар беше, дали лига на нации или квалификации за нешто ја играв Швајцарија да победи, водеа ама црвен сркнаа и Рамос мислам два пенали промаши ако не се лажам, на крај едвај глава спасија и израмнија. Муабетот ми е нема да е лесен натпревар иако мислам дека ќе одат понатаму Шпанија

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Мал fun fact, играчи на Аталанта изгазија на првенствово. Сите до еден оставија позитивен впечаток.
Песина, Пашалич (иако малце играше генерално, прееска освежи и даде гол), Фреулер, Маехле, Госенс можам да кажам најдобар во групи за Германија. Миранчук единствена позитивна ствар кај Русија на првенствово. Малиновски исто меѓу посолидните во Украина.
Единствено Де Роон, иако во Холандија ништо не функционира како што треба.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.219
Поени од реакции
37.851
:place: Мбапе ваљда ќе се спушти малку на земја по ова.

Не само европскиот првак вчера, денеска во еден ден елиминирани и светскиот првак, и светскиот вице-првак.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.399
Поени од реакции
5.073
А пичка ли му материна , можда стварно it's coming home :ROFLMAO:
Останува утре да видиме.
Иако ептен мерак ќе ми биде некој од Чешка и Данска у финале да ги видам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.151
Луда завршница ќе има првенствово. Финале, Шпанија - Данска :LOL:.
Мбапе мило...уште фурни леб имаш за јадење. Битно лапнав 28 поени на фантази од Бензема и Погба, барем еден дрес да земам ако не оди кладилницата. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Се си мислев Мемеди даде гол, сори моја збунка.

Член од
14 јуни 2017
Мислења
27
Поени од реакции
18
Мал fun fact, играчи на Аталанта изгазија на првенствово. Сите до еден оставија позитивен впечаток.
Песина, Пашалич (иако малце играше генерално, прееска освежи и даде гол), Фреулер, Маехле, Госенс можам да кажам најдобар во групи за Германија. Миранчук единствена позитивна ствар кај Русија на првенствово. Малиновски исто меѓу посолидните во Украина.
Единствено Де Роон, иако во Холандија ништо не функционира како што треба.
Mnogu tocno. Istoto go primetiv

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.425
Поени од реакции
25.318
Криминал беше ова од Дешамп, тотално фијаско на турниров, од избор на играчи до поставеност на терен до таа очобол игра со форсирањето на потпросечни играчи како Ленгле.

Само криво ми е што за Мбапе ќе се зборува повеќе од што треба, и иако имаше генерално просечен турнир, не може ова да оди на негова душа. Сите големи имиња во фудбалот земале на себе огромен товар, не треба поради ова да се антагонизира брачед ми кога имаш тренер кој го враќа Бензема и форсира некој напаѓачки тандем кој очигледно не функционира.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Никој нема да прокоментира тука за Џака ? Знам дека не е омилен играч ама искина на уктамицава, а и надвор од терен како ги мотивираше во продолженија свака част прав капитен. Франција сите се искарајаџ никој не застана да смирува на крај атмосфера, да ги консолдира, да ги подбери, сето циганштерија собрано. Даваат гол ми играат како дебили некои, Погба изгледаше како лице со посебни потреби на прославата на голот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom