ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние пошто сме "Швајцарија на Балканот", треба да си земеме пример и вака да си газиме на Светско :) (да стигнеме прво)

Колку и да сакам Холандија да дотера до финале од поголемиве фаворити, сметам дека ептен spicy би било Франција - Англија финале да се деси. Може не од играчки, ама од културолошки аспект најјако би било.

А иначе сакам Холандија - Хрватска :D
Тој што е паметен ќе си уплати утре фино лепо на Германија:D

Мислам дека оваа генерација на Франција ќе ги сруши и рекордите на Шпанија со Чави и Иниеста, делуваат перверзно на терен.

caviiniesta.jpg

И Џаро ми се јави, само дише на телефонот.

Francija ne zasluzi da odi ponataka.
Cel den gi slusham na radio, na TV, favoriti broj eden, kako deneska bil denot Mbape da dade gol. I eve sega kako navrnati komentatorive Yuri Jorkaef i Ludovic Gili na TF1. Epten visoko letnaa. Ke ima drapanje utre so kolegite utre na rab ....

Ништо посебно не изигра Швајцарија, ќе бидат исфрлени од Шпанија, туку Франција беше мизерија од сам старт на првенството. Ништо не изиграа апсолутно, нула.
Ништо не можи да се прогнозира тука ама мислам дека победникот од Италија- Белгија ќе биди шампион.
Иако од срце би сакала да земи некоја од Скандинавските екипи или евентуално Чешка :)

Да ја победевме Украина, ќе игравме против Шведска, Кулуш ќе ни ја продадеше.
Ќе игравме после против Англија/Германија што секако ќе ги победевме кој и да е победник од тој дуел, па после победникот од Чешка/Данска го решаваме на пенали и оп финале против Швицарска што ќе не потценат нели прв пат на голем турнир, ау-бау кои се овие и Македонија шампиони со гол на Бејтулаи во 89 минута.
Ама Мрмињо, толку му знаењето. :D

Абе уште од кога излегоја оние предиктор за мечевите тука на кајгана немаше член а да не ја стави Франција шампион или финалист, уште тогаш се виде крајот на Франција :pos:
Кајганска експертиза страјкс аген :)
Јас типував Франција - Холандија. Добив уште една потврда дека правилна одлука сум донел што не одам по кладилници :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom