ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 август 2017
Мислења
274
Поени од реакции
877
Ние пошто сме "Швајцарија на Балканот", треба да си земеме пример и вака да си газиме на Светско :) (да стигнеме прво)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Колку и да сакам Холандија да дотера до финале од поголемиве фаворити, сметам дека ептен spicy би било Франција - Англија финале да се деси. Може не од играчки, ама од културолошки аспект најјако би било.

А иначе сакам Холандија - Хрватска :D
Тој што е паметен ќе си уплати утре фино лепо на Германија:D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Мислам дека оваа генерација на Франција ќе ги сруши и рекордите на Шпанија со Чави и Иниеста, делуваат перверзно на терен.
caviiniesta.jpg

И Џаро ми се јави, само дише на телефонот.

Член од
14 јуни 2017
Мислења
27
Поени од реакции
18
Francija ne zasluzi da odi ponataka.
Cel den gi slusham na radio, na TV, favoriti broj eden, kako deneska bil denot Mbape da dade gol. I eve sega kako navrnati komentatorive Yuri Jorkaef i Ludovic Gili na TF1. Epten visoko letnaa. Ke ima drapanje utre so kolegite utre na rab ....

Член од
5 март 2018
Мислења
17.309
Поени од реакции
19.775
Ништо посебно не изигра Швајцарија, ќе бидат исфрлени од Шпанија, туку Франција беше мизерија од сам старт на првенството. Ништо не изиграа апсолутно, нула.
Ништо не можи да се прогнозира тука ама мислам дека победникот од Италија- Белгија ќе биди шампион.
Иако од срце би сакала да земи некоја од Скандинавските екипи или евентуално Чешка :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.195
Поени од реакции
10.220
Да ја победевме Украина, ќе игравме против Шведска, Кулуш ќе ни ја продадеше.
Ќе игравме после против Англија/Германија што секако ќе ги победевме кој и да е победник од тој дуел, па после победникот од Чешка/Данска го решаваме на пенали и оп финале против Швицарска што ќе не потценат нели прв пат на голем турнир, ау-бау кои се овие и Македонија шампиони со гол на Бејтулаи во 89 минута.
Ама Мрмињо, толку му знаењето. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Абе уште од кога излегоја оние предиктор за мечевите тука на кајгана немаше член а да не ја стави Франција шампион или финалист, уште тогаш се виде крајот на Франција :pos:
Кајганска експертиза страјкс аген :)
Јас типував Франција - Холандија. Добив уште една потврда дека правилна одлука сум донел што не одам по кладилници :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.448
Поени од реакции
30.958
Makedonija otide na evropsko i karma kasha odma :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop