Драга Кајгана

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Последен пат кога излегов од дома и воопшто од соба беше понеделникот вечерта коа бев на фудбал, од тогаш не сум ни погледнал надвор, не ни знам што се дешава, не ни знам колку е ладно, дали уште има снег. Баш да видам до кога ќе терам вака. Ти ебам амебата умрена!
Знам дека не се цитира, ама сам се цитирам. :kuracc:

Искачам прееска да идам кај еден другар на кафе, почнувам да кашлам како луд, градите ме стегнаа, се осеќав како новороденче штотуку излезено од меѓуножјето на својот женски родител односно мајка. :нинџ::popce:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
У курац.

This is why events unnerve me,
They find it all, a different story,
Notice whom for wheels are turning,
Turn again and turn towards this time,
All she ask's the strength to hold me,
Then again the same old story,
World will travel, oh so quickly,
Travel first and lean towards this time.

Oh, I'll break them down, no mercy shown,
Heaven knows, it's got to be this time,
Watching her, these things she said,
The times she cried,
Too frail to wake this time.

Oh I'll break them down, no mercy shown
Heaven knows, it's got to be this time,
Avenues all lined with trees,
Picture me and then you start watching,
Watching forever, forever,
Watching love grow, forever,
Letting me know, forever.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Осеќам страшна потреба да се испукам некаде, ама никако да најдам соодветно место.
Би кажала и тука се што ми лежи на срце, но твоите страници не заслужуваат толку негативна енергија колку што јас моментално имам собрано во мене.
А толку фино ми почна денов.

Прв mood swing за годинава. Ај на здравје.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Вечерва, после незнам колку саботи со ред излагање, решив да не излагам вечерва.

Преморен сум од пиење од минативе 4-5 дена, а и тешко ми е некако без Стиви. Ништо нема да биде исто без него во фудбалскиот свет. Па ќе изгледам еден куп негови видеа на јутјуб, да се потсетам за се што направил во Црвениот дрес. Женскиот дел никогаш нема да го сфати ова, но тешко е. :)

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Драга

се што ќе пипнам пепел ке се стори , дали дека сум роден у сред лето изгор 28 јули до кога вака дали ќе се обрне среќата на моја страна :toe:

Последно уредено:
Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Ај ќе си ќутам... а толку ми е безвезен денов, поточно периодов... ама не е муабетов за тука, џабе е се кога личноста на која треба да се испукам и која е причина шо вака се чувствувам не е тука... да биде уште полошо, никогаш нема да биде тука...
Уфффффффффффф !!!
Ќе си побарам некоја драма сега да си гледам, и онака као драма ми стана животов...
Станав патетична :tapp::lut:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Можно е бе ова на сите лошо да им почнала годината? Само мене секоја година убаво ми почнува? Ооо, Драга, лејдибег пак те подновила, многу мисли на тебе :D. Во минатата верзија не се појави, и не го дознавме твојот лик, ај се надеваме тука ќе знаеме кај кого се исповедаме :D

A

aye

Гостин
Драга Кајгана

Што се не чуваш во себе просто човек да гледа и да не верува со кој се те дели.
Желни за винимание, се ќе направат за тоа внимание и зашто? За три дена се да се заборави. Толку труд, маки, расправии за три дена, па вреди ли кајгана?
Да се чека на туѓа грешка за да се има материјал за реметење...за жалење е кајгана стварно е за жалење. А само едно нешто не ми е јасно Кајги. Не ли сфаќаат дека и меѓусебе си го прават истото, наводно толку паметни а глупи да го сфатат тоа. Страшно.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, знаеш шо е мрза? :icon_mrgr:
Уште се покривам со ќебе, оти ме мрзи да го смотам јорганот во навлака - павлака. :ROFLMAO: Па затоа си спијам облечена во испран капут, оти ми е ладно само со ќебе. А надвор одам со тенка кожна јакна и исто така се мрзнам, за да можам да спијам со капут.
Идиот сум, знам. :tapp:

Иначе оноа кучено пак ми се пушти, пред влез, али му избегав и му ја треснав вратата пред нос.
:kuracc:
Не сум лоша, али стварно не знам што толку му имам згрешено, раат немам од него. :unsure:

Ај, чао. :D

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Отидов вчера кај другар да спијам накај 2 саат и цела вечер пиво и гејмање ко будали некои.Снемав сила накај 9 сабајле си легнав да спијам станав накај 1ипол таа будалата уште игра.Ме гледа дека се будам и ми вика ајде сеа тебе ти е редот и такви ко на дугме он легнува ја продолжувам да играм.Им го растурив гзот право да ти кажам , немам партија изгубено денес.И цел ден не можев после да се натерам да си дојдам дома, стигнав тек пред 45 мин.Срамотилаци мајка ми вчера ја остаив жива права денес не може да збори женана на антибиотици се стаила.Еј да и стигнав до 4та сезона NCIS Los Angeles и мислам дека Daniela Ruah буди јаки пеперутки во моето меѓуножје.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.332
Поени од реакции
4.623
Meњава татко ми по телевизор и застанува на сител 3 и јанко. Не сфатив која е гостинката и почнува овој не сум некој љубител на таква музика, ама многу си убава, висока, згодна, движењата на сцена ме поттикнуваат да те глеам. Ме потсеќаш на Џим Морисон :pos::pos::pos::pos::pos:

Колку нема везе типов ејјј :pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга, опет ја...
01:36, уште не можам око да склопам... утре сум слободна, не работам, ама шо дека кога ќе се разбудам сама у 8... тоа ме вади од кожа, ама ајде пуста работна навика... и од понеделник пак со будали ќе се расправам... Коа ќе видиш, цела недела чекам викенд да дојде, а коа ќе дојде се нешо излага па не можам да си уживам ко чоек... аааа, не не не... утре кулирам, цел ден !!! И ќе се наспијам до покасно... оффф ни самата не верувам за спиењево ама ајде...
Кајги, драга моја, отидов ја овци да бројам, ако не заспијам пак ќе те замарам... јбг...
:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom