Драга Кајгана

Член од
19 декември 2014
Мислења
51
Поени од реакции
52
Си поминав одлично за Нова година во Дубаи. Иако не одам прв пат онака одлично ми е за релаксирање. Плус и добар шопинг е добар почеток на новата година. Си купив 5 пара штикли :love:

Нешо многу напнати сте на форумов. Незнам дали воопшто да разговарам со некого. Еден лудак ми праќа пп со лити фори изгледа мисли дека ќе ме ќари. Сељачишта насекаде драга.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Драга баш сакав да прашам кај е Пеџа,го нема од 31,ме фати страв,но еве го се врати,се надевам ќе не почасти со нова пијана слика:pijani:

C

Castiel

Гостин
Kej

Толку многу работи треба да средам...ама мрза ме фати незнам зашто...Како и да е нешто друго почнав да размислував....како си иде времево се побрзо и побрзо поминува....дур си трепнал замнал денот....незнам дали мене само така ми се чини или стварно...Друга работа незнам што толку позитива ме пука овие денови...ама ако....жалам за доста работи што не ги напраив прошлава година а имав шанса...Ама пусти памет што го неам...Што убаво беше да си дете...трчај играј надвор цел ден не му мисли на ништо...а сеа незнам на што попрво да мислиш....ама тоа е животот ...не се прилагодува тој на нас туку ние на него...се надевам годинава ќе немам испади како прошлава година и несвесно да повредувам луѓе кои ми значат многу...Не се они криви што си паметот ми го снемува од време на време...ама ете се деси..Годинава нема да дозволам такви работи...Сакам да гледам насмевка на нивните лица и да се среќни...тогаш и мене ми се топли душава.... Како и да е многу филозофирам ама ако....не ти смета тебе...

Лав то ал
your guardian angel
Castiel

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Последниве два дена се убив од работа. Сите слават, пијат, јадат, ја само работам. Ама ако, ај годинава вредна ќе бидам. И ќесето ќе се п'не, ако е вистина оти цела година ќе ми биде како вчерашниот ден! :aplauz:

Иначе тргната сум за накај лизгалиште, дупот има модар да ми биде. Како шо не сум лизгала со години, комедии има да бидам. Ќе си лизгам по крајчето. :icon_lol:

Првите казнени годинава отидоа кај @Schtrawzenigger ЧЕСТИТО!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Draga Kaygana,

Празниците сфатив дека луѓето постојат и надвор од мојата сфера на постоење. Не престануваат да постојат или да стојат здрвени дур пак не се иницира интеракција помеѓу нас. Не сум човек кој сака да го зграпчи животот, да живее брзо и активно... многу повеќе сум creature of habit, ги сакам истите луѓе засекогаш околу мене. Ама не ме бива за одржавање однос, комуникација, емоции... себично навикнат да ме бараат и зависат од мене, цела година немам прашано личност како е, а лани ова време ме врати во живот. Тоа е причината зошто не се задржуваат околу мене а јас џубресто си се опкружувам стално со нови. Претенциозно џубре. Од секогаш сметам дека среќата на тие што ги сакам ја ставам во преден план и приоритетна, но на подолгата линија, јас сум само себично, себично копиле. Кое се крие за witty шарм и финоќа. Но silver lining-oт е што барем се ставам прв увек изгледа, што и не е така лоша одлика во ова време.

Да кажам ќе пробам да сменам нешто, ќе те излажам... среќен сум. Друго тури му курот.

R

Redhead

Гостин
Драга,
Пред малку си дојдов од Водно. Утепана сум ама вредеше зашто преубаво е горе со снегчево. Да се пофалам само јас не паднав, а ми беше страв да идам зашто мислев дека цело време ќе паѓам. :kezec:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.250
ДК,

2015 ќе биде година на Македонија Пат.Поштовам вакви луѓе од збор

:bravobe:
Screenshot_3.png

Бубамаро донт ју в_ри чајлд, поддршка од другите новогодишни работници :ojeaa:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Последен пат кога излегов од дома и воопшто од соба беше понеделникот вечерта коа бев на фудбал, од тогаш не сум ни погледнал надвор, не ни знам што се дешава, не ни знам колку е ладно, дали уште има снег. Баш да видам до кога ќе терам вака. Ти ебам амебата умрена!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Станав у 4 и 15 - бел ден не сум видел од завчера, се симнав по цигари паднав на мразов - дојдов дома сум паднал математика, татко ми ме искина од пцуење.

#абеичкур :boksix:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сфаќаш дека е се заебано во Скопјево кога начекуваш некој како во 2 сабајле се шета со шорцеви на студов.Иако излезе само од кола да купи нешто од тобако сепак подобро во пижами да беше.Во секој случај добра рандомка.:)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
После 100 години најдов жижици и се решив така новагодишно да ги запалам. Земав една и ја запалив од доле нагоре и тоа во соба......., горејќи од доле нагоре, тоа едно црно што е на врвот летна/прсна и право на тепих.
Додека сфатив што се деси, тепихот изгоре, остана дупка во тепихот.

Каков почеток на годината...., прејаденост, алергија, изгорен тепих..... :noze:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Јас иам 2 пара штикли, кои ми се и премногу, ама она најискрено, нејќам штикла.
До негде 35 години ќе ги иам тие 5 пара кои Златнава си ги купила од Дубаи. :ojeaa:

Kajgana Shop

На врв Bottom