Што кур правам?
Кој ме тераше да пијам кафе вечерва, а после тоа да јадам сладолед кој сум го купил летово
Не сум искочил два дена од дома, ќе скренам уште малце
Во собава како бомба да ми експлодирала, мада не сум јас целосно крив за нередов.
Како човек да се натера да не прави нешто што знае дека му штети?
Пример како некој глуп легнувам во ниедно време секој ден
А утре ме чека работа...
Години наназад екстремно непродуктивно ми почнува секоја година и пред секоја нова година викам ќе сум свртел нов лист и што? Таш'к...
Почнав да истражувам во една област и материјалите на кои наидов се од некој професор од Стенфорд. Барам меил од него за да го прашам од какви материјали е паметно да почнам да учам, и од сите професори на тамошниот оддел само он нема меил
Ги гледам фаците што студираат на тој оддел, мајко мила... Ако се претворам во такво чудовиште некој ден, се надевам ќе ми падне некој тенк над глава како што паѓаа кога ќе пишеш шифра на ГТА...
Меѓу другото, јадев грашак за ручек денес, уште едно јадење што порано не го сакав
Ми текна дека кога бев во Нови Сад, една типка што беше со нас секој ден нарачуваше вегетаријанско јадење, па на крајот и дадоа пола тањир со грашак и некакви компири, а пола со спанаќ