Драга Кајгана

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Се осеќам како искористен, изгазен куртон напраен кашкаица од временскиве услови. Кур да ме утепа

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Пре би седел со луѓе што паѓаат во несвест од хорс, отколку со пушачи во затворена просторија. Ништо не мразам повеќе од цигари.

Клошар.

Еднаш бев 4NHK0.
Член од
6 јуни 2014
Мислења
965
Поени од реакции
850
Аман, кога ќе ги тргните овие ѕвонците што дрнкаат кога ќе ги помине к*рсорот...?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ако би морал да решам оваа нова година ми беше најдобрата у последниве ,3,4 години.Арно ама пак ќе кажам у оваа ебена држава е подобро да си седиш дома него ли да патуваш нис градовиве,макар тоа да биде и Скопје на сат време возење.Арно си појдов на 30ти,брзајки да го фатам аутобусот,така сум паднал мислам да беше некој постар човек немаше да стане.Еден дечко ми вика добар си,барем имало уште фини луѓе(y),идам позади него и ооп пак ќе паднев се врти ми вика полека брат се лизга:aplauz::pos::pos:.И така бусот си дојде наместо у 5,30 у 7,а они примаа луѓе иако знаеа дека нема да има место.И нормално 10 луѓе вклучувајќи ме и мене останаа да стојат.А за тоа како се лизгав нис тротоарите нис Скопјено ич да не ви кажувам кога сами си знаете,тоа е тоа лани лето немаше толку снег и неможеше да ги изненади.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
A се уклучив реферат да ти напишам....ме пречека нова Кајгана.

Не! Јас не верувам на “луѓе“ на прво среќавање. Туѓа си, не те сметам за блиска. Чао!

Фросе твитна на хаштагот на твитер, не можев да поверувам што гледам. :brlav::brlav::brlav:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.570
Што кур правам?
Кој ме тераше да пијам кафе вечерва, а после тоа да јадам сладолед кој сум го купил летово :tapp:
Не сум искочил два дена од дома, ќе скренам уште малце :вонзем: Во собава како бомба да ми експлодирала, мада не сум јас целосно крив за нередов.
Како човек да се натера да не прави нешто што знае дека му штети?
Пример како некој глуп легнувам во ниедно време секој ден :facepalm:
А утре ме чека работа...
Години наназад екстремно непродуктивно ми почнува секоја година и пред секоја нова година викам ќе сум свртел нов лист и што? Таш'к...
Почнав да истражувам во една област и материјалите на кои наидов се од некој професор од Стенфорд. Барам меил од него за да го прашам од какви материјали е паметно да почнам да учам, и од сите професори на тамошниот оддел само он нема меил :facepalm:
Ги гледам фаците што студираат на тој оддел, мајко мила... Ако се претворам во такво чудовиште некој ден, се надевам ќе ми падне некој тенк над глава како што паѓаа кога ќе пишеш шифра на ГТА...
:blablab:
Меѓу другото, јадев грашак за ручек денес, уште едно јадење што порано не го сакав :kruna:
Ми текна дека кога бев во Нови Сад, една типка што беше со нас секој ден нарачуваше вегетаријанско јадење, па на крајот и дадоа пола тањир со грашак и некакви компири, а пола со спанаќ :popce::lolzz::pov: DSC02187.JPG

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Има еден типац од Куба, доаѓа скоро секој ден во ресторанов :D Остај шо е бонбона, него и нешто биг дијл бил. Наводно, треба да добие многу пари (читај милиони) само за потпишување на договор. Убаво платен бил бејзболов мамата :D Еве ти сликичка :P
image.jpg
Забриши лигите :X3:
И како да работам јас ко што треба, кога а го погледнам, ме гледа? А какви очи има :love: Иначе има само 19 години!!!
Да знае само што му мислам :zloo: Уште да не бев у брак и он да беше легален :D

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Во слободно време сакам да се иживљавам со либето, зато мојт и не ме сакат. Ама не разбират дек и то го прам од љубов.
Жени нерзабрани бреј!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.104
Поени од реакции
37.567
Драга,
Многу сум down - на 31ви втора смена, за малку не ја дочекав Нова година по пат кон дома, сега на Бадник пак втора смена заедно со шестмина Муслимани. Знам - мораше некој да биде, ама два пати јас го јадам бе. Небричен! :(

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Добро утро драга
Гладна сум,жедна сум и во исчекување сум да падне снег !!!
Само нека обели уште повеќе се, дома не се прибирам !

Kajgana Shop

На врв Bottom