Драга Кајгана

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
Не ме фаќа сон...
Си го тупам мозоков..
Преку ден се окупирам со работа, луѓе, па некако прегурувам ден по ден... ама навечер...
Е ајде де чаре?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Драга

12 страници само прочитав од твоето подновување, утре ќе идам до крај. :)

#и #го #чекам #денот #кога #рајава #ќе #научи #да #користи #хаштаг

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.355
Соученичка од средно си отворила страна на фејсбук или како и да се вика тоа каде што презентира make up а нејзе ни тоа не и помага.Зини земјо голтни ме и не ме пљукај нигде.

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
јебала те голо мразица,гола гузица и гола цицка е увек боље од било каква облечена мразица
cic.png

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Резултати од прв колоквиум полаган на 20 ноември,добивам денес а полагам втор на 17 јануари.Кадееееееее го има ова??? Ти ебам се шо наброја тру блу пред некое време

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Оние денови кога ќе ти бидат не ко шо трeба крајниците, па не можеш да примаш саглам дразби низ ушето од околината, пошто ко низ ехо ти ѕујаат онака, ко пригушено.

Единствена позитивна работа во сето то, е шо можи чоек да си го слуша сопствениот глас кога зборува, онака ко да е попуштен на 5-ка, па така во истиве овие денови слушам ем убав глас, ем се нешто паметно зборува мамата :coffee:

Пошто немам со кој да прам муабет, че играм Pes 15 со Барса, и че освојам златка топка со Меси онака за инает, пошто во реалносва друго стојат работите.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Пуштив некоја рандом плејлиста за да заспијам полесно.
"Објасни поедноставно бе глуп!"
Koj e glup у реченицава?
И така размислувајќи сум заспал.
Ама беа останале двете песни шо се најбоље за успивање.
Се разбудив.
За да ме успијат.
И заспав.
Сеа спијам.
Или шизофренија нешто?

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
На тренинг ме бапнаа со бокс у глава, позади у мал мозок а мене напред челово ме боли бе :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom