Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Gregor

Оbserver
Член од
6 февруари 2013
Мислења
1.021
Поени од реакции
1.935
Кога ќе го начекам кретенот што јадел гомна за мене, цел факултет ќе избришам со него и ќе го закачам надвор да се исуши.

Нејсе, ми се погоди работава, буџет за истражување, службена кола, телефон, платени конгреси и едукации, одлична плата... :cool:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Македонци be like:

Македонија-Србија било кој спорт:

POBEDAAAA AJDEE MAKEDONIJA VE4NA DA JE ZA MNOGU GODINI NEKA E I TAKA NE JA SAKAVME JUGOSLAVIJA MAKEDONIJA SAMOSTOJNA ZASEKOGAS BUUU SERBI VRSKA NEMATE BE MEKEJLEB NAJAACIIII

Кога Србија игра на натпреварување каде што ја нема Македонија (Читај:Фудбал,Кошарка,Ноле кога игра)

BRABO BRAKJA NAJDOBRI STE TOA BE EDNA KRV HRISTIJANSKA ZASSEKOGAS ZAEDNO NEKA PUKNAT POLITICARITE SEKOGAS KE SI SE SAKAME TOOO NOLE DETE MAKEDONSKO EDNA NACIJA EDNA ZEMJA ZASEKOGAS TITO VE4EN DA E AJDEEEEEEE

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Се мислев какво милениче да си земам, каква боја, со какво име и педигре, па затоа следната недела ќе се подновам со ново милениче........................... кола:)

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Драга Кајгана, одамна ти немам пишано ама ај другиот пат.
Зш многу имат.
@Sungerot Bob и јас се мислев, па си купив миксер црвен од бош. Созравје да си го возиш аутото.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се враќам накај дома сеа и гледам на трансформатор,
група деца со маици Вардар,
прават графит и ги прашувам:
- Дечки, не бркате женски ова она, петок навечер е?
И тие ми враќаат:
- #ЕденЖивотЕднаЉубов.
И си отидов јас.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Немам сили да пишувам, ама ајде еве. :)
Значи го положив и последниот испит и чувството е прекрасно. Цел месец глава не кренав од книги ама се исплатеше. Значи сега сум сигурен дека сите борби во основно, средно и факултет не биле залудни, сите потрошени нервози, секоја една домашна работа, и секој одговор по некој предмет, вредел. Денеска постигнав нова димензија во животот, една нова епизода.....знам дека ме чека долг и трнлив пат, ама ова е еден одличен почеток.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лаже @Röddást !!!
Го претепале навивачите... ма каки навивачи, хулигани се това, багра, џган, стока, наркомани, проблем број еден у државава, пу бараби едни!!!!!!!!11

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Кеј,

Ти ебам болното дете спиев од 3 и нешто до 9 саат и сеа можам комотно да се вработам ко чувар негде,само да не бев болен.Идам да смислувам теории како да положам се у еден семестар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom