Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Денес не ми беше д‘н драга , прво се фаќам ке чистам шпорет ,зимам средство за одмрснување и си чистам јас ,абе го светнав шпоретот. После пола саат си ги гледам рацеве , цели се љупат, средството да ти било јако,а ја без ракавици ,ми ја изгори кожата, у пм.
Втора глупост: Шо ѓавол ме натера , имаше останато бланш малку што правев едно шатирање и без да го уклучам мозокот си лупнав на глава , по 5мин ми текна и веќе беше касно , ми пожолте главата. Сеа половична плавуша сум ,не можам да се шишам пошо се ишишав вчера на 2ка и сеа или ке трпам или ке идам лустер, одлуката е утре...
лека ноќ

Josef K

трагач
Член од
4 јануари 2014
Мислења
193
Поени од реакции
690
Главна преокупација деновиве ми е да листам теми од филозофија и психологија таму од 2008-2010 година. Најискрено у споредба со тогаш, денес си ептен тапа. Ликови ко Ада, Викторгг, Дивајн, Серпико, Сатори и тн. фалат ептен. Дискусија на високо ниво, различни мислења и оригинални ставови на стварно есенцијални теми. Да ти е мерак да читаш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Драга денес е петок, ден за еден од најголемите ќејфови во живтот. Само да го испијам кафето одам до кладилницата по билтен, а после тоа со него во ВЦ-то да си го направам планот за викендов. :P

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Се чувствувам пресрањесто, стегнато од внатре, или со два збора жими куров.

И шо фајде од то да даваш совети за тоа како треба, кога ни самиот не можеш да ги примениш на себе.

Се надевам на подобро време. Нека моменталниов живот биде закочен компјутер кој чека на преинсталација. И нека бидни таа преинсталацијата да се мочам во незе и нека тргни веќе еднаш на арно. Уште да го имав потребното цеде, уште да зависеше сето само од мене. Сакам барем малку од малку да се насладам, свесен дека кога тогаш пак ќе наидам на повторно кочење. А дотогаш и така се во круг.............и така секогаш......

H

HoT IcE

Гостин
После напорниот и крајно баксузниот период конечно денес малце добри вести. Конечно го положив испитот кој три пати го паѓам ради глупост од што е, и сеа сум раат. А и си купив нов намештај за во соба.

Ф

Флеш

Гостин
ДК

Денеска вестите на Канал 5 го достигнаа врвот на глупирањето . Од наводно паничењето на НАСА заради опасен метеор во 2020 до јавувањето во живо на Црна Мачка која многу ја посакувале и си носела своја музика . :facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
16 јуни 2014
Мислења
314
Поени од реакции
797
Драга
У бедови сум денес... еден тон работа... не чувствувам дека е петок, дека иде викенд... ко пензионер сум бе !!! Најлошото од се е што немам сила, ни физичка ни психичка, абе никаков вид на сила неам...
Ех како би преспала подолг период, не од денов.. туку од животов...

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.439
Поени од реакции
5.909
Драга
Денес не ми е денот се успав станав во 25 до 7 а излегувам 20 до 7 во рок во тие 5 мин ги измив забите се облеков пристигнав во школо и кога дознав македонски наставно ливче :icon_lol: (лесно беше)за малце ќе се степав со најдобриот другар поради многу глупа причина но си дадовме рака друг другар влезе во тепачка ја да ги оделам си добив бокс во стомак :Dпотоа на двајцата по два јаки шамари им дадов да се смират :D
Се возев во ониее старите автобуси и на лежачки полицаец мислам дека автобусов летна едно 300 метра во воздух при тоа што главата си ја учукав и сега имам џумка
Денес немав тренинг и за џабе отидов тоа да имало натпревар а ја неинформиран си седев 15 минути во сала со човек што ја изнајмува салата незнаев што да правам се јави човекот кај тренерот да го праша што се случува и кога ми кажа дека нема да имаме тренинг ја онаков u wot m8? на враќање трчав по автобус ми избега тргнав пешки гледам поминуваат 2 автобуси :tapp:
Се надевам дека денов ќе се промени

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Не сум суеверна личност ама имам слушнато дека ако црна мачка ти го пресечи патот, лоша среќа било и требало да свртиш по друг пат. Епа мене денеска ме виде црна мачка и таа сврти по друг пат наместо јас...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.008
Кога сме кај тенисот да се пофалам, денеска сум растурил. Презадоволен од тенисот што го играв, преку 25 винери имав сигурно, по некој ас (го завршив првиот сет со ас :D), дури освоив 5-6 поени со слајс, а немам баш некој јак осет за таков удар. Додуша првиот сет бев убедлив само, вториот играв полека, доволно за да го освојам. Почнав со загубени 5 поени по ред, арно ама после стартните 0-1 и 0-15 за противникот земав 7 гејма во низа, со што првиот сет го освоив 6-1 и стартував со брејк во вториот сет. После ме фати мини криза ми брејкнаа 2 пати по ред и дојдов во негатива од 3-1 и 40-0 за противникот на негов сервис. И тука ме фати инат кажав ќе брејкнам тука па што сака нека е, оти едноставно на 4-1 ќе одев ептен на ризик и сигурно ќе го изгубев сетот, а приметив дека дечкото против играв е малце послаб од мене и ако играм смирено може да освојам многу повеќе поени од него. И така од 40-0 стигнав до брејк, а после го земав сетот со 7-5. :)

Ептен тешка психа сум во тенисот, ако ми трне на лошо 90% ми е загубен мечот, се нервирам, се брзам, едноставно ништо не ми оди. Ако тргнам супер и се одлепам од старт играм со огромна самодоверба, стрпливо и со ептен малце неизнудени грешки. :) Денеска имав таков ден и сеа летам. :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
@Red John ми се жали дека ослабел, не сум знаел дека можеш со тежината во минус да влезиш :pos:

заебанција настрана драга горенаведениот ми рече дека кога ќе се оженам јас (тоа отрпилика за 5 години) во куќата да сум му направил едно собче само за него за да седи, конечно се сети батката дека страшна тортура му врши на домашните
е сега прашањето е дали во гаражата или во визбата да му измалтарам едно собиче ????
ок и ај чао

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom