Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.796
Ја мислам најпаметно е ич да не отвараме амбасади. Заеби дипломатија со земји што пливаат во нафта.
Сами најубавко ни е.

Член од
4 септември 2014
Мислења
142
Поени од реакции
129
@Windfucker
Не ги наброја главните достигнувања на Tуркменбаши. кои сепак ниту оддалеку не може да се споредат со Мобуту Сесе Секо.
Ќе ти пишев на профил ама си напукал приватност до даске. Ти предлагам примирје пошо луѓето со кои можеш тука да направиш муабет на ниво се бројат на прсти па глупаво е да се вреѓаме.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Имав 900 мислења и 600 допаднати...Сега имам 928 со 628 (без ова)... Тоа е кога се си рачунаш :).

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Добро вечер драга, може и buena noches, или tráthnóna maith, може и bon aswè, ако сакате и arratsalde ona, a може и ич добра вечер да ми кажеш, како ти одговара.

Океј де, досадно ми е па листам твитови.

ај filgħaxija tajba

Lil Lamb

Сакам да се родам одново.
Член од
7 април 2014
Мислења
258
Поени од реакции
282
Дк,
Да те прашам дали јас , што имав порано по некој јуЗер и што влагав со на братучетка ми никот овде, важам за нова сега ?! :sneaky::unsure:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Знаеш она кога ноктот ти е нерамен на некое место, па почнуваш со грицкање да го израмниш. Абе какво рамнење, какви бакрачи....... грицкајќи го ноктот до доле ќе стигнеш..... до живецот............ и после сфаќаш колку глупо изгледаш во рацете:вонзем:

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.172
Поени од реакции
13.445
Денеска ми се деси оној филингот кога незнаеш цел ден дали си се одлогирал од фејс и цело време на тоа ти е паметот... Исто се дешава и да забораам дал сум заклучил и цел ден на тоа да си мислам, неможе да се одфокусира умот од такви работи и што е најтрагично секогаш сум одлогиран/вратата заклучена :mad:

И што по ѓаволите е со ова лав тест што ми се отвара у хромов во нов таб, ме потсети на времињата у петто, шесто кога на агаме тоа лав тестер идевме па пишувавме сите комбинации од оделение, па се дивевме некој таму 100% дека си одговара ако си падне :pos:

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
За секој што го интересира, групава се роди за сите кои сакаат да најдат играчи за некоја своја tabletop игра, или пак се играчи и сакаат да играат таква игра.
https://www.facebook.com/groups/1505557546355961/

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.525
ДК

Женска Логика :
Зошто да не направам петнесет селфи додека чекам редица во банка? :pos:

П.С Имаше добри цицки така да простено и е од мене :sneaky: за пензионериве незнам чудно ја гледаа :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom