@Windfucker
Не ги наброја главните достигнувања на Tуркменбаши. кои сепак ниту оддалеку не може да се споредат со Мобуту Сесе Секо.
Ќе ти пишев на профил ама си напукал приватност до даске. Ти предлагам примирје пошо луѓето со кои можеш тука да направиш муабет на ниво се бројат на прсти па глупаво е да се вреѓаме.
Добро вечер драга, може и buena noches, или tráthnóna maith, може и bon aswè, ако сакате и arratsalde ona, a може и ич добра вечер да ми кажеш, како ти одговара.
Драга Кајгана,
Знаеш она кога ноктот ти е нерамен на некое место, па почнуваш со грицкање да го израмниш. Абе какво рамнење, какви бакрачи....... грицкајќи го ноктот до доле ќе стигнеш..... до живецот............ и после сфаќаш колку глупо изгледаш во рацете
Денеска ми се деси оној филингот кога незнаеш цел ден дали си се одлогирал од фејс и цело време на тоа ти е паметот... Исто се дешава и да забораам дал сум заклучил и цел ден на тоа да си мислам, неможе да се одфокусира умот од такви работи и што е најтрагично секогаш сум одлогиран/вратата заклучена
И што по ѓаволите е со ова лав тест што ми се отвара у хромов во нов таб, ме потсети на времињата у петто, шесто кога на агаме тоа лав тестер идевме па пишувавме сите комбинации од оделение, па се дивевме некој таму 100% дека си одговара ако си падне
За секој што го интересира, групава се роди за сите кои сакаат да најдат играчи за некоја своја tabletop игра, или пак се играчи и сакаат да играат таква игра. https://www.facebook.com/groups/1505557546355961/
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.