Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Kajgi
Ne si svesna kolku e brz intermecov od t mobile posle nadminuvanje na limitot. Kolku za ilustracija pred pola sat imam stegnato isprati a tebe sega ti e stignato... I kako da opstojam do kraj na mesecov so namalena brzina(ko sho velet od t mobile)...probav so hustler tv/blue,desire i french lover ama ne ojt :(, probav youtube so vh1 da go zamenam ama pak ne ojt...ako nisto drugo, edinstveno pozitivno a ne e hiv e sho ne gi gledam idiotite od fb so nivnoto xxx video...

Л

Лигеја

Гостин
Драга К,денес се вратив од патување,бев во Барселона и прекрасно си поминав.Сите што го посетиле овој град можат да ти потврдат со каква страст дише само.Наполнив душа со уметност,музика,хумор,топлина...ставај,ставај не собира више а во Македонија брзо се трошат овие работи меѓу сите сивила. :) Посетив добар дел од музеите,се изначекав за да ги видам делата на Пикасо но вредеше,пробав изнутрици од теле во Тапас,гледав фламенко во просторија не поголема од гаража,заклучив дека Гауда бил луд и си најдов нови пријателчиња од Италија и Австралија.Плус си купив книги,што повеќе.
Кајгано,Барселона те поздравува!

10670234_10203676031434089_2784385044851620496_n.jpg

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Доста ми е од мали ситни, души бе! Доста ми е! А бе нема ли некој детектор да ги маркирам уште на старт и да ги одјебувам уште одма за да не ми се качуваат на главата! Такво понашање дома може да си дозволите. На работа каде треба да се остварува професионален однос, НЕ! Аман веќе, зар ништо не ве научиле од дома. Ни сум ви учителка, ни сум ви мајка за да ве учам како треба. Возрасни сте, постојано сте во контакт со други луѓе, зар не научивте до сега основно однесување? И да не знаете како треба да се понашате, научете се да "крадете" од другите. Преку стојко сте ми дојдени, некој ден кога ќе ве распердашам сите, има да ве отерам у триста лепе пичке си материне(ама на културен, фин и софистициран начин), нема да знаете што ве снашло и на кај да фатите. Пишам цртки јас, пишам...

@коцка љубомори ми. Како има да спијам сега :sleep:

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Денешниве мали деца сè нешто плачат, да не речам хистерично вриштат кога не им се исполнуваат желби. Разгалени до бескрај. Ми доаѓа да им залепам по една воспитна шлаканица со сета сила... на родителите.

Член од
22 јули 2014
Мислења
621
Поени од реакции
766
Миличка,
вчера едно детенце ми направи “боц“ на образо...ти се случило и на тебе, децата го имаат тоа, да пружат раче и да ти направат “боц“....и тогаш пред очи ми падна оваа слика на Микеланџело...дури сега разбрав што мислел :pipi:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Кога ќе бидеш дома ќе сакаш да одмориш и се, и тогаш за баксуз се излегува да те нервира, е тек убаво ќе одмориш, пм се нека оди!

N

Nessa Alcarin

Гостин
K
Mi se cini deka cela Strumica pravi zimnica. I mene me fati merak, pa draga... Samo sto ke se vratam ke pocnam i jas. Luda idea no. 3 Napravi zimnica vo domasni uslovi t.e. vo moeto skromno garsonjerce... Hepifejs!!!! :D

Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk

Член од
11 април 2014
Мислења
92
Поени од реакции
179
Зашо ма повторно се појави ? Шо убаво ми беше 20 години никаде те нема, абе игла го праев на тебе.
Како денес да беше јас 5то ти 8мо се убивав од трчање по тебе и манијачење кога имаше твојот клас физичко, си фати дечко у прва после се омажи заминавте негде исчезна, зашо бе сега се појавуеш и ми скориваш стари рани, само сега ако те грабнам ако ми паднеш во руки има да ти наплатам за сите непреспиени ноќи, за искинатите перничиња од двоседот за сите солзи кога се мажеше кучко.
Ама фацата шо ја напраи коа и кажав дека ми беше симпатија прајслес :D

Член од
18 јануари 2014
Мислења
231
Поени од реакции
133
значи вака еден голем облак доаѓа скоро црн, и тоа те плаши од почеток, си заминува мислиш готово нема да врне, ама веднаш позади тој облак војничиња војничиња пукаат пукаат пукаат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom