Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Глобална америчка компанија од секторот аутсорсинг ќе ивестира во Македонија. :icon_lol: Канал 5 свака част. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.809
Поени од реакции
60.748
Dear K,

кој групен генгбенг му направија на Скопјено со тоа коњетините и бродовите и фасадите... мамата му ја расплакаја.

Ја мислев дека сум се аполитизирал прибидејќи (не да го мразам зборов, ми се вриска кога ќе го слушнам... :) ) сум сфатил колку се два и два, зошто слушав Том Јорк и Џон Ленон и го гледав Џорџ Карлин и демек се описменив доволно да излезам од стадото... ама кога ќе размислам подобро мислам дека се аполитизирав пошто ми дојдоа преку Тасета, и едните и другите и сите. Ако е вистина дека чичко Алберт рекол дека глупоста е неограничена, тек допрва ќе ја наебеме. Ова е само предигра.

Велам, ако е вистина, зошто денес човек се може да прочита на интернет и не знаеш во што да веруваш. Прееска еден лик го цитираше Панта Реи. Вика: „како што вели познатиот Панта Реи, се тече, се се менува“.

Добар дечко беше Панта. Млад умре, бог да го прости.

Њот стигна пред мене да изгледа блокбастер, по што логички се наметнува прашањето: „Каде отиде светов?“. Ја кајги се пензионирав. Се испостави како точно дека без разлика колкав капацитет поседуваш за апсорбирање фекалии, Холивуд на крајот ќе те победи. Немам појќе стомак за римејк на џиновски чудовишта и ајкули што летаат. Пред некој ден ги видов градите на Џеј Ло и ништо. Се мислам да одам на доктор.

Додека владата го силува Скопјено Кајги, Bob, Dumbledore i Shutrak ми го силуваат тапаталкот. Отворам да видам последни теми онака во брзање, овие тројцата бројат до 100 000, си купуваат поклони, си играат на ти го дај ми го... Не можеш толку да скролаш надолу колку што тие можат да тролаат. Ја не сум бил така безгрижен уште од мал, а нив к*р ги боли Унгарија што нема море.

Кога бев мал имав другар што викаше: „Пет минути да имам власт само! Пет минути...“ Ене го денес работи во сендвичара. Неосигуран. Неговите 5 минути никогаш не дојдоа, а светов се наполни со шутраци и коњи.

Како го замислувам рајот Кајги: плажа, како онаа во Contact. Ноќе. Фино друштво, девојки, мирна атмосфера. Покрај плажата бунар. Над плажата огромен, ама ебено огромен екран, со најдобро можно озвучување и перфектна слика, и добар филм. Италијански. Subtitle by @beneamata . Со @Psyside , @wot и се разбира @џимеј. Уживање.

Ако те буни нешто, бунарот е за да го фрлиме Њотомир во него, кога ќе почне да мрчи за филмот. Plot twist. Се е во деталите.

Досадно вечерва, нек с'ибе мајката...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Во Франција не постои никакво ограничување во изборот на имиња за животни, освен еден исклучок: свињата не можеш да ја наречеш Наполеон, во согласност со сеуште важечките закони кои го штитат угледот на прочуениот француски водач.

Кај нас свињите можеш да ги крстиш Никола. Или Грујо. Но и обратно.

Само што ми се чини дека тогаш реченицата „Грујо е свиња" би била плеоназам.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Додека седам на компјутер читам Рисајкл Бин, а чим изгаснам компјутер читам Рецуцле Бин:ROFLMAO:

Иначе читам теми за штрковите на кои не им се летало кон југ.....:confused:..........., народов незнам дали на Охо или на Неостик е:cautious:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Драга К,

Кај мене на работа дете седнало со нозете на другото столче му кажуваш да ги симне и уште ти се возвраќа како ти тоа смееш на него да му кажеш дома, океј тоа не е виновно туку неговите кои не го научиле на основните работи. :facepalm: Битно детето има се што би рекле неговите точно тоа се Материјални работи, но оние останатите јок ги нема. (n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
126 години после неговите убиства конечно е откриен идентитетот на Џек Мевосек.

После оваа информација МВР си рекоа "Да пукне, добри сме"

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
го оговаравте Ригел и ви се врати на форум по одмазда (y)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.932
Поени од реакции
41.913
Ригел се прави улав дека си го заборавил пасвордот и затоа отворил нов профил. :giggle:
Џабе во негово име честитав роЃенден. :mad:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
13.523
Passed down to you...
Има неколку непоимиви работи што сум ги среднал у животот.
Едната е да купиш Ајфон за да маваш ќендикраш.
Другата е да лупнеш грдни пари за DSLR апарат, за константно да си маваш селфиња на auto-mode.
Преразгаќена младина мислам дека е во прашање.
So says Saladin

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom