Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.153
Поени од реакции
16.097
Драга,

Се потсетив во последниов пола саат оти не седам во дневна со лапот. Се излажав денес, глава ми пукна, ова телевизоров само срање до срање. И ваљда немаат намера да го гасат. :(

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.813
Поени од реакции
43.795
Кајги, го преспав цел ден. Станав па пак си легнав, нез на што се должи тоа дали е до времево или јас сум станал голем спанко:sleep:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Хелоу Драга, хау ар ју? :D

Денеска го изгледав првиот дел од Пиратите од Карибите, потоа играв фудбал, па изгледав една епизода од СФУ, и сеа се спремам да го пуштам Х-Мен новиот, се надевам ќе ми ги исполни очекувањата кои ги имам уште од пред година дена, што добро ти направи денес моја драга виртуелна пријателке? :D

H

HoT IcE

Гостин
зоп ДиКеј,
Го знаеш чувството кога твоите мислат те знаат, а всушност е спротивното. Го знаеш чувството кога твоите се трудат да ти наметнат мислење или поправо "да ти отворат очи" за девојка затоа што чуле дека доаѓала од лоша фамилија. Го знаеш ли чувството кога ти се мешаат и паничат како ретарди како да јас утре ќе ја женам. Додуша само мајка ми, татко ми е чил. Се нервирам од вакви муабети, се провоцирам лесно, се осеќам како да сум израснат од жена што временски застанала у 15 век со муабети и сфаќања. Ама ајде до некаде и ја сфаќам од кај и е притисоков. Од една страна се плаши како мајка што е нормално, плус информацијата дека мое другарче пред некој ден направило "беља" и сега ќе се жени. Сепак не им дава право да бидат напорни.

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Дождов врнит, не престанвит. Кј ојт водана да знам... :confused:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Знаеш драга, ја паѓам. Стално нешто коа се игра, паѓам, кршам се, жртвувам се, џипкам се, паради праам. Денеска си направив направив личен рекорд на феноменот, разранета рана по пети пат.
Значи деснио зглоб, на едно исто место, си крваре од време на време. :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Uhm, dear Kay,

Појаснувајне требе. Саше Политико не е Шаше. Тава са два totally different characters. Шаше e стекнал огромна форумска популарнос али оште не е излегол на ТВ. Шаше не са бафта сос политика като Саше. Баве се сос филм, ИТ корисничка поддршка, и е редовен фриленсер уф Љубоф и Секс. Там Шаш`то деле совети како чувек да са понаша према штикљосани сос љиљакова перика шо са преправат дек са џенцки и как да са онедат џенцки шо са џенцки ама са преправат дек не искат секс. На ного форумџии им е помогнал и ги е извадил ут каалта. Затава, Шаше требе да са цене.

@Io Sono Interista вечерва не сам фри, али утре са важе. Ставил сам думашна лоза уф фризеро като зејтин е станала. Само салата фале.

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
За сите шо не пушат едно прашање имам. Абе ти, оти не пушиш? :D

S

StormRage

Гостин
Кајг, ќе се надоврзев на @Lu и нејзината филозофија за животот али нема, многу пати овдека сум пишел такви работи :) Јес да е игра. затоа само еве еден цитат од мојот најомилен лански филм:
The games are always, repeat always, being played. But nobody plays the games like me. Detective Sergeant Bruce Robertson, soon to be Detective Inspector Bruce Robertson. You just have to be the best, and I usually am. Same rules apply. - Filth.

И во право е, same rules apply. :D

Ау да, денов не знам дали воопшто можеше да тргне подобро, проектот ми го одобрија, а сум на праг да останам без леб за јадење and that means cash. Се дешаваат неочекувано убави работи на секаде. Уште утре да си најдам кров за некој ден и можам да фаќам посериозно да работам.
Пу, закон e денов :)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
4.006
Поени од реакции
22.433
Браа

Сретнаја педер некоју другарку и гу прашаја за беќара ву, куде ти е лепша половина:icon_lol:

про педер, анти феминист, нејќе женско гзе, нема поштовање спрема људски род напраен од мушко ребро, као демек џизс крајс лер

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Sидањето со шупливи блокови ми дава сила за да ја остварам мојата желба, зајдисонцето ме поттикнува да се борам за подобра иднина, чаршијата ми го покажува патот за да ја најдам мојата љубов, а вкусот на ајварот кој останал на дното на шерпата ми дава сила за да создадам топол дом.

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom