Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Blade Torch

Гостин
македонецот има мноооогу истенчен вкус . Затоа нема да пркнеме никогаш . Ја троши енергијата таму кај што воопшто не треба , а за тоа што треба да е активен дреме како пиќица. глава ставам дека нема да се смени работата во следните 50 години .

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кога се враќам од на тенис, и кога некој ќе ме праша: Оригинал ти е ПАЛКАТА?
Тогаш знам дека:
1) Нема врска од тенис, пошто тоа не е ПАЛКА
2) Ми иди да му ја акнам од глава

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Долго време се обидувам да дознаам како изгледа тој паралелен универзум, како се живее во него, како им е на луѓето. И еве налетав на еден текст кој го прикажува тоа. Па во тој свет е навистина толку добро, таму објективноста ја нема, допирот со реалноста не постои, се е совршено.
А во нашиот свет е проклето сурово, процесите траат со години, вербата се губи, сведоци сме на смешни казни кои кога ги читаш те боли глава. Те демотивираат, лавиринтите се хаотични и немаат крај, зимскиот сон трае и трае и трае...

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Ауууу како сум нервозен човече...
Зошто бе вакви дебили чуваат кучиња човече, абе се ќе испотепам да ти ебам тоа...
Имав перфектен старт на денот, си купив две од оние за вежбање на дланката, си земав канцелариски материјали што ми беа потребни, земавме штрафови за да го зацврстиме кошот на игралиште...
Средивме се, изигравме кошарка на два коша, патем дрво не видено сум на два коша, али бар се изнатрчав и кошаркава е премногу неизедначена игра кога во едната екипа има некој висок центар што тренира кошарка... :D И тука од нигде никаде прво ќе се степаа двајца другари, и таман се смири ситуацијата, од Водно доаѓа еден возрасен тип и го пушта вучјакот сред терен. Еден од баскетите ни го дупна, а тргна и по вториот, пред да дојде типот и место да го врзе фати да го ТЕПА... Па што е кучето криво вол еден :tapp: У пичку материну сум го отерал, па се дрзна да не убедува дека ние сме биле криви што топката не сме ја ставиле под маица, туку сме ја пуштиле... Деца од 6 години не се исплашиле, ние сме се исплашиле :confused: Па нели не гледаш дека играме вол еден, си ја сфати грешката откако се изнавикав и тек тогаш откако почна да ни скока за вториот баскет го собра кучето и се правдаше дека му избегало. Затоа постојат кошници ебате мајката дебилска, како бе нема некои тестови пред да им продадат куче, не им давај кучиња на искомплексирани дебилски типови :tapp:
Мора да шетнам малце, за да се ослободам од нервозава :нинџ:

Последно уредено:
D

Dynamo

Гостин
Го извадивме обрачот за да го исправаме,има многу шо куцаат.

B

Borg_Drone

Гостин
Маме му ебам, какво впикување под кожа удира мојов колега кај претпоставениот само за да му зголемат плата. „Шефе шефе на здравје јадење“, „шефе шефе ви носам коњак од мама“, „шефе шефе треба ли да Ви го исчистам под маса“,„ шефе шефе дали може да учам од вас занает“, „шефе шефе ќе дојдам кај тебе во село да ти копам бавча и работам под фолија“.Да ја ископам на твојата мајка и на оние кои се такви како тебе бавчата меѓунозе со плугов мамето одвратно да ви го ебам, кодоши и дупелижачи до кога ли само ќе ве гледам.........

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Сакам да ги поздравам сите другари кои не стаана тешки папучаришта после наоѓање женска. Тоа се луѓето кои не ја влечкаат женската кога се гледа финале во фудбал и со кои ќе ги гледам утакмициве. Добро бе пичка му матер ако ти дала не значи дека треба залепени да сте буквално секаде.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Еее драга, драга сега знам како им било на црнците у 19 ти век и на Македонците под турско. Ако у вакви прекрасни насоки ми затеруе животов постојано, ќе се преорентирам ко слободен блуз уметник, бар со ќеиф ќе го праам тоа и по 20 саата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom