Ауууу како сум нервозен човече...
Зошто бе вакви дебили чуваат кучиња човече, абе се ќе испотепам да ти ебам тоа...
Имав перфектен старт на денот, си купив две од оние за вежбање на дланката, си земав канцелариски материјали што ми беа потребни, земавме штрафови за да го зацврстиме кошот на игралиште...
Средивме се, изигравме кошарка на два коша, патем дрво не видено сум на два коша, али бар се изнатрчав и кошаркава е премногу неизедначена игра кога во едната екипа има некој висок центар што тренира кошарка...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
И тука од нигде никаде прво ќе се степаа двајца другари, и таман се смири ситуацијата, од Водно доаѓа еден возрасен тип и го пушта вучјакот сред терен. Еден од баскетите ни го дупна, а тргна и по вториот, пред да дојде типот и место да го врзе фати да го ТЕПА... Па што е кучето криво вол еден
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
У пичку материну сум го отерал, па се дрзна да не убедува дека ние сме биле криви што топката не сме ја ставиле под маица, туку сме ја пуштиле... Деца од 6 години не се исплашиле, ние сме се исплашиле
![Збунет :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/smilies/confused.png)
Па нели не гледаш дека играме вол еден, си ја сфати грешката откако се изнавикав и тек тогаш откако почна да ни скока за вториот баскет го собра кучето и се правдаше дека му избегало. Затоа постојат кошници ебате мајката дебилска, како бе нема некои тестови пред да им продадат куче, не им давај кучиња на искомплексирани дебилски типови
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Мора да шетнам малце, за да се ослободам од нервозава
![Нинџа :нинџ: :нинџ:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/ninja.png)