Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Овај JOHNNY LIVE има повеќе плакати низ град него ли некоја политичка партија во ек на кампања

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Драга,
Имам интернет :D Доста паузирав мислам. Ме мрзеше од телефон да ти куцам.
Документите беа официјално пратени од адвокатот. За 2-4 недели е наредниот чекор, биометриски информации :D Се надевам ќе биде за 2 а не 4.
Пак почнав да кречам. Уште малку цела кујна ќе биде готова...
Топло е многу. Ама ептен многу. А нејќу клима да пуштам. :noze:
Мајка ми имаше операција. Се` супер поминало, во петок иде дома :D Јеј!
Гледав мјузикли 2. Не биле до толку лоши како што мислев :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Многу сакаат да разговараат со мене,увек ме викаат на разговор за работа,а од неа ни трага ни глас.

П

Пепси_

Гостин
Тоа се тиа лајкови чисто од лижење газ

влеваш у нова теретана и првите 10-15 минути сите те зјапат да проверат кој си шо си,а некој и ќе се дрзне да те советуе.....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Последните 20 дена пред да заминам од државава ги минувам во родниот град. Барем малку го живеам оној живот како во средношколските и студентските денови. Тоа се тие моменти што никогаш не се забораваат. :(
Денешниве деца едвај чекаат да положат матура и да завршат со школото, а не знаат што ги чека на факултет и по неговото завршување.

Јас се би дал седум часа пак да седнам во тие клупи и да се мавам по ходниците. И си ја најдов ножичката од забавиште и ученичката книшка со кецовите во 5 одд. Што ќотек падна тогаш. :ROFLMAO: :icon_lol:

Последно уредено:
B

Borg_Drone

Гостин
Во комунистичката пропаганда на СССР против Западот, Ајрон Мејден биле означени како група која шири „насилие и религиозно мракобесие“.Исто така и Блек Сабат.Секс „Пистолз“ дека шират „панк и насилие“.А овој па, Хулио Иглесиос дека ширел „фашизам“.......

http://off.net.mk/files/styles/statija_wide/public/statija/2014/06/03/zoshto-komunistite-propadnaa-91670.jpg?itok=19AGh2IC

Мрдната работа.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Pages na FB:

Петре М.Андреевски - 7.140 допаѓања
Венко Андоновски - 7.065 допаѓања

Vs.

Слаткаристика - 47.134 допаѓања
Дарко Лешоски - Следен/а од 11.893 луѓе

Толку околу бројките.

П.с. Петре М. Андреевски и Венко Андоновски се оние кои постираат статуси на фејсбук, кои често ги цитирате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom