Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Женската: Ај ма дојди кај мене..

Дечкото: Не можам ма сега на Кајгана сум..

Женската: Ама ми заврши мензисот..

Дечкото:

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Mori....

Znaci od staro po pokvareno nemalo. Gi ima tolku podli i nikakvi to cudo:eek::mad:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
@Forrest Gump , да биде поголема иронијата, куќата која ги промовира првите, го промовира и едниот од вторите. Притоа овој вториот кога издава книга, special guest star му е еден од првите.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
ДК,

Единствено позитивно кај циниците (освен ако немаат големи цицки) е тоа што не се смеат на глупи шеги прочитани од српски сајт за вицеви кога беше 15 ден. минута дајл ап конекцијата.

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Драга,
да можам секој ден би станувала на изгрејсонце. :pipi:Добивам едно убаво чувство дека го зграпчувам денот. Баш штета што ретко се случува тоа.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Драга, моментот:

Јас: Оо па кај си ти од кога немаме пишано, како си?
Петкана: Хехе се уклучив на кратко па те видов online да ти пренесам нешто, абе со Митра да не се имате нешто закачено??
Јас: Еј стварно, неќам да се замарам со глупости..
Петкана: Ама таа нездрава е бре, знаеш ли што се збореше за тебе?
Јас: Друго што ќе се пофалиш?
Јас: Значи поштеди ме, стварно.
Петкана:Typing... (едно 2 минути)
Петкана: ок.

Петкана коментираше на фотографијата на Митра
mahkam2-1993657.jpg
Петкана: Wow, nov imidz srcko? Cool :*:*
пред неколку секунди

wtf...
terror-surprised-face-by-thepartycow.jpg
Немам зборови.

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кога некој ќе ми згазне по нервот, сакам да се шеткам сама. Да си ги средам мислите. :oops:
Сакам да набљудувам луѓе, да ги замислувам нивните животи. Не. Не ме интересира кој со кого пиел кафе, кој со кого бил вчера и дали се чекирале. Само сакам да навлезам во некои нивни секојдневни рутини. Создавав некоја имагинација, каков е живот на луѓето околу мене. Затворав очи кога ќе намирисав прекрасни парфемчиња. Сакав само да се шетам и да си пејуцкам некоја мелодија којашто моментално ми се вртка низ глава.
И бам, у тај моменат, приметив дека некаде сум ги закачила фармерките. :pos:Ми се исквари моментот. :ROFLMAO: Си купив кисела вода, маичката лом ја направив. Па и таа... морало да се распрска. :cautious: Ептен беше импулсна. :pos:И така, си го фатив бусчето и дома. Не сум ја за надвор од дома. :ROFLMAO:
Довинџења, Кајги. :D

П

Пепси_

Гостин
Мачето а провоцираше кучката моа 2-3 дена преку ограда,ама денеска незнам шо се дрзна да флезе у дворот баш кога беше пуштена :pos::pos::pos:

а задави....грефче знае дека и ја мразам мачки :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom