Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Noobodyy to lovee!

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Најискрено се надевам дека во сликовницана наречена Game of Thrones во која ни е забрането да дискутираме и во која не влегувам веќе ќе се улета падобранец кој ги нема прочитано десетте заповеди на wot и ќе мавни МЕГА УЛТРА ЕПИК спојлер. ХвалаЛијепо.

You can't touch me here... Bitch.

Член од
24 мај 2013
Мислења
138
Поени од реакции
207
Драга, конечно малку и да прошетам, а освен тоа ќе сум и корисна и ќе добијам некој плус за мојата област :) Ќе прошетам низ Ск, а и пирошка со сос обавезно ќе си јадам, мх, мх :icon_lol: Секако одамна немав дојдено во Ск :) Веќе почнува да ми се подобрува животот :D

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Како може бе си гледам НБА царски 3 четвртини и кога е најжустро ми се гаси сопкастот :гомце:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Каков ум?Тој да има ум нема да става такви слики...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков ум?Тој да има ум нема да става такви слики...
Мартине, ај резервирај си место на психијатрија и не замарај по форумов. Пациенти.

изглеа не мора да напоменувам дека бан се добива за прикачување гнасотии во галерија. Со ум.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Гледав до 6 и 30 НБА, денеска за тенисов во 12 станат свеж- пушка :D
Да беше случај за учење, ќе станев во 3 :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Драга,

Го мразам местово. Ау, како го мразам, не знам уште недела како ќе издржам овде. Ау, го мразам, ми ствара таква негативна енергија и нервоза, не можам ни да опишам. Се осеќам ко затвореник, не можам да ти опишам колку ми ја цица желбата за живот, само прагот кога ќе го поминам.
Уште некој ден ќе се издржи некако, ако не се изгубам скроз на скроз дотогаш. Викаат дека кога си свесен дека забегуваш малце, уствари свесен си за тоа и не е трагично, нема веза дека забегуваш.

Два месеца не сум била дома. Не дека нема после еден ден да најдат начин и од дома да ме нервираат, али едвај чекам да си одам. Ми фалат сите зафрканции што паѓаат во двор попладне, ми фали некој кој стварно ме познава.

Ја мразам жената која ме израснала во такво нервозно и благо мрднато дете, го мразам идиотот кој од чувствителна ме направи студена скоро ко статуа, а можда и фала треба да му кажам, не знам.
Али најмногу се мразам себеси што ни за единствениот човек што го сакам и трпам покрај моите, не можам да го сменам тоа. Јас би го пуштила уште сега, не му треба такво створение ко мене. Ваљда не е тотално свесен уште, а уште помалце ме познава.
Од се ми е смачено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom