M
Moon Child
Гостин
Стави си ги алиштата во комората за длабоко и откако ќе се изладат облечи си гиси го ладев газенцето над комората за длабоко.....
оти ми беше досадно
и п`н сум со фикс идеи
Драга, мразам жешко!
Стави си ги алиштата во комората за длабоко и откако ќе се изладат облечи си гиси го ладев газенцето над комората за длабоко.....
оти ми беше досадно
и п`н сум со фикс идеи
It's time for the herb !!! Fire it up !!!Драга ...
по ѓаволите што стана со мене???????? Бев детенце на кое никој ништо не му може, рушев се пред себе, секогаш насмеано и весело. А, сега? Сега сум една огорчена личност, што не може ништо да постигне во животот! Само паѓам, сите напред јас назад! Од победник во лузер. Класичен лузер. Ти ебам животот!
Како бе на летово измрзна?Драга Кајгана, измрзнав како кучка напуштена на улица!
Јас сум на северниот пол. Уште малку ќе почнат пингвини да се санкаат по улицивеКако бе на летово измрзна?
Чути, не се буни, сѐ додека не си и измрзната и накисната ко глушец добро е.Јас сум на северниот пол. Уште малку ќе почнат пингвини да се санкаат по улициве
Пффф Америка... Таму само пумата може да отиде.Е така, да не се грижиме, ве пративме во Америка по пари, па колку супер од вас стално да си го сликате ручокот или вечерата.
Да не мислеме дали сте гладни4ки. <3
И ја ....Пффф Америка... Таму само пумата може да отиде.