Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Еве за тебе и Пума една нумера, да ви дојде памет :D
Ама F златна, у Македонијава не се седи, не се издржува, нема живот, а друг јазик посовршено да го знам од англискиов неам, и ако не у енглески земји да се селам, каде да се селам?

L

Ligeia

Гостин
Драга вечерва сум си поминала незаборавно,бев на свршувачка кај една од моите најдобри другарки.Моменти Драга,кога ќе сватиш дека си ги сакаш другарките како сестри а јас ја имав таа среќа и сите момчиња на моите другарки да ми се погодени па сите сме како една голема фамилија.Ми се полни срцето Драга кога сум меѓу свои луѓе и се чувствувам сакана и почитувана,се би направила за нив и тогаш доаѓа моментот кога ти станува јасно дека нема ништо поубаво во животот од пријателствата и љубовта.

A

AnFem

Гостин
Ама F златна, у Македонијава не се седи, не се издржува, нема живот, а друг јазик посовршено да го знам од англискиов неам, и ако не у енглески земји да се селам, каде да се селам?
Биди малку авантурист... во Бангладеш.

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Драга...
Што се случува со денешните деца?! Јас сум многу старомодна или што? Абе никако не можам дел од нив (нас) да ги сфатам. Тоа изгледа дека малце шетам и малце се дружам со луѓе. Ама и поарно е така најверојатно.
Како може бе на 16 години приоритет да ти биде да ја изгубиш невиноста?! И тоа со мувач, шмекер или како и да е.. ама така си поголема фраерка. Главна си меѓу другарките коа ќе кажеш имав секс за една вечер, ама може ќе си продолжиме така, friends with benefits и тако даље. За неа важи она no emotions, no relationships, just sex - мото и е. Па уште поголема фраерка те прави тоа што пред две недели дечкото го знаеше само на фаца, а сега почнавте и по некој муабет да разменувате. Он чисто ради сексот со неа, а она приглупа, наивна... Како да и кажам дека греши, како да и објаснам??? Неможам. Факт. Доста е дечково да и каже ајде да се ебкаме.. ми ајде!
Потоа ќе бараме другарката да му каже на дечко и да купи тест за бременост, апчиња и слично ама да не кажува за кој се. Да, секако дека нема да каже. Ти и веруваш? Па затоа и до овде стигна! Секако она веќе искусна ти кажува како треба со апчињата и тестовите за бременост. И друг пат обавезно кондоми, ако тебе ти е срам да си купиш, дечко и ќе купи повеќе па она ќе ти ги даде половина. И на гинеколог да одиш! И види дали ти се плодни или неплодни денови!
Добро знаат ли воопшто они како се останува бремена. Јас мислам дека не. Ама ако, ваљда интересни им се овие работи. Искуство плус бе! Ама ако испадне позитивен тест, биче занимљиво. Е тогаш да видам што
ќе прави!
Не е лошо мила да се информираш за вакви работи пред да почнеш да ги применуваш!
А врв на се е, кога ќе ја фатиш во тесно и ти вика, не е за мене, за другарка е! Молам?! Секако, да. Не сум и јас глупа иначе. На другарка 1 и се жали лелел страв ми е, што ќе правам, купи ми ова, купи ми она... А изговоров абе на другарка 1 и реков дека е за мене, зошто другарка 2 ми рече на никој да не кажувам. Молчи!Болје!
Ќе кукаш после коа ќе те остави... ама ако, ти треба тоа. За да се спуштиш на земја малце.

K

kalimer0

Гостин
Ми текна на тебе ама тешко ми беше да те барам и за среќа гледам во последни мислења Везилка ти пишала пред 9 минути и така...
Што да ти распраам брат ми се спие :X3: Ама само што ќе легнам и мозоков мора да ме потсети на секој момент кога сум се избрукал :mad:
Тоа е друже, минатото неможе да се смени затоа еве поздрав до мојот мозок

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Пффф Америка... Таму само пумата може да отиде.
Ма јок, многу не има и баш ми е убаво со нашинциве кога ќе се најдеме некаде :)

ОН: Кајги, добив унапредување :) Следната недела ми е тренингот :) Yeiiii :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Драга Кајгана Многу ми е жешко а и тешко , а треба денес да зачистам малце по куќа се спремам за генерално :( а мене ме мрзи од жештиниве дамла ме фаќа ....:sleep:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Недела, втора смена на работа. Смрт !

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Кајги конечно сум слободен, летото официјално го почнувам од денеска, и ќе го терам до октомври, не се грижам за ништо повеќе, збирам пари за летниве активности и планови, се надевам дека за првпат ќе ми се остварат, време имам,слобода,а и нешто и и интерес.
се читаме подоцна

П

Пепси_

Гостин
Ако не ја чешлаш косата како нив одма си педер :pos: дегенски народ боооооо кај тука ме плукнале :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom