Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
B

BrunoFresh

Гостин
Драга Кајгана,
денов ми е прекрасен и незаборавен. Би посакал никогаш да не прекиние или пак сите да се вакви како овој ,полни со среќа, радост, исполнувања и изненадувања. Се надевам ќе ги послуша некој моите барање и истите ќе ме следат цело ова време до дека ми се потребни :)
Толку имам за вечерва.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
! година подоцна...се се промени(на полошо веројатно),а најмногу јас...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Драга,
Гледам денес бил посебен ден кај тебе. Некои членови си заминуваат а некои се враќаат после долго време и ме потсетуваат на времето кога делевме црвенки и кога ни се лигавеа зошто толку сурово ги казнуваме. Ах, спомени. На сите страни препукувања и омраза. Дали топлово им удри во глава на луѓево па што толку се раздразнија емотивно... Тек па политика да беше активна... емотивна хипокризија секој ден. Патетични збогувања од другарувањето со тебе, разочараноста зошто постојат луѓе со различни размислувања од нив...
Ај барем ти остани мирна. ;)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Ова Америкава, чудесија. Чудесијата е во фактот што, една подруга средина, окружување, овозмоѓува да спознаеш работа за себе, за кој не си бил ни свесен дека постојат и дека се скриени во тебе. Или па длабоко закопани. Same thing.
Како и да е, меланхолично чудно, со примеси на хиперсензитивност и хипер енергија, ми е дијагнозата последниве три недели.
И со деца пиперки да не садиш никако.
Или со нереализирани особи.
Пиперките ќе ти искочат бљунтави, ко америчкиве.
Ми се јаде бурек и манџата на баба.
И преку пунџава од мексичкава храна, стварно.
И кафе ми се пие, турско.
И емоцииве на 1ца нека ми се подесат, пошто на вриење не е на арно.
И ми фали се.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Ептен нешто ми е чудно денес. 2 минути сум пресреќна, 2 минути најтажна. Арна сум? Ако е некакво претчуство за нешто, на што да мислам? Дека ќе испадне нешто убаво или лошо? Е мамата...
Иначе цел ден ми се јаде сладолед, а не јадев. Може и од тоа да ми е вака а? :icon_lol:
И не дека имав нешто да ти пишам, ама ај од досада да чкрапнам нешто. А шубаво ако можевме да пишуваме со пенкало. Ме фаќа криза за такво пишување. Не знам, треба да проверам некојпат дали ми е уште убав ракописот ако не па:icon_lol:
И ко ти велев уплати ја Англија со 1000-че и не паничи, ти не па не, со 100. Ете ти сега, пукни си од мака.
И понесврзан муабет не сум ти свртила никогаш, нели? Ако де... вака е помодерно.
И зошто, о зошто нема шмексмајли? Најмногу ми фали!
Доста ти е, ок? Држ за лека ноќ... не дека ми се спие, ама морам. Како ќе станам црна јас за прва смена?:confused: Значи држ за лека ноќ едно, за мене ептен заразно песниче...
I don't need nobody
I don't fear nobody
I don't call nobody but you
my one and only...

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Абе тоа ти е... вечерва решив наместо откај Мост, како вообичаено, да свртам откај Скендер бег, демек, да сменам нешто... и што дека, пак не сретнав никој(а) познат(а), иако сакав, да свртам некој без врска муабет: кај си, шо праиш, шо ти се случува во животов, жешко е, да навистина, времево е за нигде, каде на одмор, нигде годинава, јас во грција стандард, кога ќе се видиме, дај ми број (на кој никогаш нема да се јавам), дај да се видиме, се изгубивме човече.... итн... после си замислував дека избирајќи ја алтернативната патека сум промашил некоја навистина важна личност во животов, ама така си е тоа во реалноста, нема камери како на холивуските филмови, да ти покажат колку чекори те делеле од судбинските средби, а и џабе... животов... не е холивуски филм - без разлика, пивото беше фантастично вечерва.

Ај создравје...

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Мила Кајгана... застанав да ги наполнам батерииве со вистинскиот шмек на виртуелната социјала...
Зоолошкана ФБ градина ми ги празни секогаш.. Претераа со нови видови.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Да ти се плукнам во гнасите од луѓе во животот. Да ти се плукнам на тој глупав збор судбина, што не значи ништо. Цело време да живееш во страв, тоа живот ли е!? Секој ден се повеќе се оддалечуваш од некого, не затоа што мислиш дека ќе го загубиш, туку затоа што се плашиш да не остане сам кога ќе те снема, а мислел ќе те има за вечност.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Којзнае како изгледа да се живее со толку набиени комплекси во себе.......
Уништи ги нив пред да уништуваш телемити Дон Кихоте, за џиновите во твоите очи, ваквите искушенија се само ветер. Но ти гледаш џинови, негледаш дека тоа се всушност.....ветерници!

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Здраво Драга,
јас сум Mark Renton,
а од утре нема веќе да бидам Mark Renton.
Чао Драга.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
... најавна шпица.

People are shit.

... одјавна шпица.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Драга

Ова Америкава, чудесија. Чудесијата е во фактот што, една подруга средина, окружување, овозмоѓува да спознаеш работа за себе, за кој не си бил ни свесен дека постојат и дека се скриени во тебе. Или па длабоко закопани. Same thing.
Како и да е, меланхолично чудно, со примеси на хиперсензитивност и хипер енергија, ми е дијагнозата последниве три недели.
И со деца пиперки да не садиш никако.
Или со нереализирани особи.
Пиперките ќе ти искочат бљунтави, ко америчкиве.
Ми се јаде бурек и манџата на баба.
И преку пунџава од мексичкава храна, стварно.
И кафе ми се пие, турско.
И емоцииве на 1ца нека ми се подесат, пошто на вриење не е на арно.
И ми фали се.
Ти реков.... И пак ти реков пред идење. Ама нееее старбакс старбакс. Затоа сум увек против индустријализирана храна. Традиционално си е традиционално.

И ти ни` фалиш.
Многу.

So says Saladin....

П

Пепси_

Гостин
си го ладев газенцето над комората за длабоко.....

оти ми беше досадно

и п`н сум со фикс идеи (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom