Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,тмн се решив да одам со моторот на езеро младост да се прошлапкам пред да зајди сонцево,предочи ми испаднат темата со сомовите на велешко езеро :)

Си купив ајкули.
250702_191198281007953_945658817_n.jpg

Драга ...
по ѓаволите што стана со мене???????? Бев детенце на кое никој ништо не му може, рушев се пред себе, секогаш насмеано и весело. А, сега? Сега сум една огорчена личност, што не може ништо да постигне во животот! Само паѓам, сите напред јас назад! Од победник во лузер. Класичен лузер. Ти ебам животот!

Драга ...
по ѓаволите што стана со мене???????? Бев детенце на кое никој ништо не му може, рушев се пред себе, секогаш насмеано и весело. А, сега? Сега сум една огорчена личност, што не може ништо да постигне во животот! Само паѓам, сите напред јас назад! Од победник во лузер. Класичен лузер. Ти ебам животот!
It's time for the herb !!! Fire it up !!!

Драга Кајгана, измрзнав како кучка напуштена на улица!

ајде бе нека почни ракометот :D
неможам да чекам поќе

Е така, да не се грижиме, ве пративме во Америка по пари, па колку супер од вас стално да си го сликате ручокот или вечерата.
Да не мислеме дали сте гладни4ки. <3

Јас сум на северниот пол. Уште малку ќе почнат пингвини да се санкаат по улициве :icon_mrgr:
Чути, не се буни, сѐ додека не си и измрзната и накисната ко глушец добро е. :D

Е така, да не се грижиме, ве пративме во Америка по пари, па колку супер од вас стално да си го сликате ручокот или вечерата.
Да не мислеме дали сте гладни4ки. <3

Пффф Америка... Таму само пумата може да отиде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom